EXCLUSIV | Lidia Buble, condiție pentru PRO TV! Ce pretenții are artista pentru încă o participare la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Publicat: 08 dec. 2022, 19:20 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Lidia Buble a mâncat tarantulă la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, însă tot nu a scapăt de această frică.

Lidia Buble a mâncat tarantulă la sezonul 2 al show-ului “Sunt celebru, scoate- de aici!”, difuzat la Pro tv, dar tot nu a reușit scape de fobia de păianjeni. Cântăreței îi este în continuare frică de ele, deși a trăit printre ele în Dominicană la filmările emisiunii, și a și mâncat tarantulă gătită, după cum ne-a dezvăluit în interviul de mai jos.

Sezonul 2 al emisiunii “Sunt celebru, scoate- de aici” a fost câștigat de Anisia Gafton.

Lidia Buble n-a scăpat de fobia de insecte, chiar dacă s-a „luptat” cu o tarantulă în prima zi laSunt celebru, scoate- de aici!”

Lidia, cum ești?

Slavă Domnului, de la foarte bine în sus! Acasă e acasă, e plin de dragoste, de oameni faini, de mâncareeee. E bine!

Te-ai mai întoarce în Dominicană?

Sincer, m-aș mai întoarce, am spus asta încă din prima zi în care am ieșit, ce crezi.. nu mă așteptam. M-aș mai întoarce, dar doar cu condiția în care eu aș putea să-mi aleg echipa. Pentru că a fost cel mai greu, de fapt, să supraviețuiești cu oamenii cu care ai fost în echipă. Mai greu decât confruntarea cu animăluțele, mai greu decât să mănânci orice scârboșenie.

Asta a fost cel mai greu. Lupta cea mai mare și cea mai grea s-a dat în câmp, între noi. Și eu, fiind un om foarte pașnic, foarte cald, care de obicei se înconjoară de dragoste și de energie pozitivă… pentru mine chiar a fost greu să stau sub presiune.

Ai tăi ce au spus când i-ai informat că participi la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”?

Mami cu tati…. “Aoleu, măi fată, unde te duci tu acolo că tu când vezi un păianjen de ăsta de la noi, amărât și slăbănog, dai foc la casă și fugi cât te țin picioarele… și acum te duci la tarantule?!”

Lidia Buble: „Nu pot să zic că am trecut peste frica asta. Dacă aș vedea o tarantulă… Doamneee”

Ai scăpat de fobia asta odată cu participarea la show?

Nu pot să zic că am trecut peste frica asta. Îmi este în continuare frică. A fost ceva de moment… datorită adrenalinei efectiv am făcut lucruri la care nu m-am așteptat că o să le fac vreodată. Dar dacă aș fi acasă, în condițiile de acum, dacă aș vedea o tarantulă… Doamneee… mi-aș lua tălpășița și aș fugi la capăt de pământ! Nu există! Mi-e frică în continuare.

„Mami ar fi fost în stare să pună pariu pe un million de euro că eu n-am să mănânc acea tarantulă”

Ai tăi nu credeau că ești capabilă să faci față experienței “Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Nu. Mami nu credea… și uite, cel mai rău îmi pare că atunci când s-a difuzat primul episod, ea nu a fost acasă… pentru că ea ar fi fost în stare să pună pariu pe un million de euro că eu n-am să mănânc acea tarantulă. N-ar fi crezut veci pururi. În momentul în care a văzut peste ce am reușit să trec în prima seară… a zis “WOW! Mami, când am văzut că tu ai mâncat tarantula aia…”.

Este cea mai mare fobie a mea. Mereu, dacă m-ai fi întrebat… aș fi spus că nu l-aș face pentru nimic în lume. Ei, uite că în junglă, datorită adrenalinei, colegii care m-au susținut.. nu știu, nu mă întreba ce forță a intrat în mine… cu tot cu atac de panică am reușit să fac proba. Și de acolo… Cerul a fost limită.

Lidia Buble, despre câștigătoareaSunt celebru, scoate- de aici”, Anisia Gafton: „A fost foarte puternică, a reușit să fie om de la începutul competiției până la sfârșit”

Regina Junglei – Anisia? Sau Regele Junglei – Giani?

Fără discuții Anisia. Din mai multe puncte de vedere. Eu nu o susțin doar pentru că este femeie și pentru că-mi este prietenă totodată. A fost foarte puternică, a reușit să fie om de la începutul competiției până la sfârșit. A fost concurenta cu cele mai multe jocuri câștigate și niciodată nu s-a dat în lături de la nimic. A mâncat tot ce i s-a pus în față….

Și faptul că a reușit să ajungă în finală alături de doi baieți eu cred că asta spune multe.

Ce faci de Sărbători?

Pe lângă că am să fiu pe scenă alături de oamenii foarte dragi mie, pe 22 am să fiu la Oradea, de Revelion am să fiu undeva în apropiere de București. Iar până atunci.. plec in Miami… pentru că mă așteaptă o colaborare cu niște nume grele din muzica latino. Pregătesc un album pentru anul viitor, internațional, latino bineînțeles.

Ce face Lidia Buble de sărbători: „Să-mi aducă Moșul jeleuri”

De Crăciun o sa fiu acasă.

Ce cadou îți dorești să primești de Crăciun?

Să-mi aducă Moșul jeleuri. De la Dumnezeu nu-mi doresc decât liniște, pace, sănătate, să am familia lângă mine sănătoasă că în rest le facem pe toate.

 

Publicat: 08 dec. 2022, 19:20 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă