Lidia Buble, în culmea fericirii! Artista a anunţat că familia ei se măreşte: „Nu există bucurie mai mare pentru mine”

Publicat: 21 iun. 2024, 12:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Lidia Buble este în culmea fericirii! Artista a anunţat pe reţelele de socializare că familia ei se măreşte cu încă un membru. Cântăreața a postat un video emoționant pe rețelele, iar fanii au reacţionat imediat. Vezi în galeria foto primele imagini cu burtica de gravidă a fostei concurente de la Asia Expres!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă cu 11 copii. Artista are 6 fraţi şi 4 surori, dar şi mulţi nepoţi. Recent a anunţat că va mai veni pe lume încă un bebeluş.

Sora artistei este din nou însărcinată

Sora sa, Estera Buble, cea cu care a concurat la Asia Express în 2021, este însărcinată cu al treilea copil. Estera Buble a fost cea care a împărtășit vestea fericită pe rețelele sociale. Într-un mesaj emoţionant, aceasta le-a dezvăluit internauţilor că este extrem de fericită.

„Un nou capitol. În curând mamă de trei. Binecuvântată!”, a fost mesajul postat de Estera Buble pe rețelele de socializare, alături de primele poze cu burtica de gravidă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Estera Buble (@estera.buble)

Cum a reacţionat Lidia Buble

Lidia Buble a fost extrem de emoţionată şi fericită în momentul în care a aflat vestea cea mare. Artista le-a dezvăluit celor care o urmăresc că a izbucnit în lacrimi atunci când sora sa i-a spus de sarcină. Vedeta este nerăbdătoare să devină din nou mătușă.

„Plâng! Cea mai binecuvântată mătușică sunt! Abia aștept să vină bebe! Esti, m-ai rupt cu ce ai postat! Vai, deci nu există bucurie mai mare pentru mine decât atunci când familia noastră se mărește cu încă un membru și încă un membru. Și Esti, sunt convinsă că o să aduci pe lume cel mai dulce bebeluș! N-am cuvinte, te iubesc mult și îți mulțumesc că mi-ai dăruit și știu că îmi vei dărui în continuare cei mai minunați nepoței”, a fost mesajul postat cu lacrimi în ochi de Lidia Buble, pe Instagram Story.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 21 iun. 2024, 12:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×