Lidia Buble, despre regulile din copilărie care au ”traumatizat-o”: ”Atât de bine ne-a dresat”

Publicat: 05 Feb. 2021, 09:42 Vedete

Lidia Buble are o familie numeroasă cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. Copilăria artistei, dar și a celorlalți membrii, a fost una extrem de bine organizată, după cum a recunoscut chiar ea, pentru că tatăl său a impus reguli destul de stricte pe care erau nevoiți să le respecte. Mai în glumă, mai în serios, artista se declară traumatizată de aceste lucruri, ba mai mult și acum ține cont de acestea.

Lidia Buble a fost obișnuită de mică să respecte reguli și să nu se abată de la ele. Din acest motiv, faptul că la ora 23.00 trebuie să fie în casă, nu este o problemă sau o regulă greu de respectat. Asta pentru că, nu este singura perioadă în care a fost nevoită să se adapteze unui stil de viață extrem de bine pus la punct.

Tatăl artistei obișnuia să le impună fetelor sale o oră de venit acasă, pentru a nu le scăpa din mână, iar cine nu se supunea regulilor era pedepsit.

”Mă tot gândeam, bă, săracii oameni la ora 23 trebuie să fie în casă. Dar mie și surorilor mele cine ne-a plâns de milă când tata ne băga la zece în casă. Adică la zece erai pe pat, rupeai cu somnul. Nu ai ajuns la ora zece, când băteai la ușă, auzeai: pleacă de unde ai venit și dormeai pe preș, pe unde apucai. Așa că acum să sufere toată țară, să vadă cum e. Dacă era tata președinte ăsta era programul tot timpul, nu doar pe pandemie. La ora zece acasă, raus, ce discotecă”, a spus Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Cu toate acestea, cântăreața recunoaște că respectarea unor reguli a făcut-o mult mai responsabilă, iar acum pe timpul pandemiei s-a adaptat foarte ușor situației în care ne aflăm, dar și a faptului că avem multe restricții.

”Dar stăteam și mă gândeam că atât de bine ne-a dresat tata că eu și acum am chestia asta, dacă văd că trece de ora zece și mă prinde prin oraș, recunosc că mă simt vinovată. Dar de cele mai multe ori sunt acasă înainte de ora zece chiar dacă nu mă mai sună să mă întrebe unde sunt. Mi-a rămas chestia asta, dar bine ne-a făcut, îi sunt recunoscătoare, chiar dacă uneori îl mai judecam, acum am deja antrenament pentru pandemie, nu e greu”, a mai adăugat îndrăgita artistă pe rețelele de socializare.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 05 Feb. 2021, 09:42 Vedete
Pe aceeași temă