Lidia Buble se iubește cu un actor cubanez care își ține trecutul ascuns. Ce am aflat despre el

Publicat: 06 sept. 2021, 11:58 Autor: Maria Apostol Vedete

Lidia Buble se iubește cu un actor cubanez care își ține trecutul ascuns. Harlys Becerra (37 de ani) evită să vorbească despre familia lui și despre joburile pe care le-a avut înainte să joace în filme. 

Lidia Buble se iubește cu un actor cubanez

După aproape un an în care nu s-a afișat împreună cu vreun bărbat, Lidia Buble are acum toate motivele s-o facă! Nu doar că și-a găsit un iubit, dar el este și celebru și dorit de milioane de femei din lumea întreagă.

Este vorba despre actorul cubanez pe nume Harlys Becerra, despre care românii cunosc puține detalii.

Nu se cunosc momentan circumstanțele în care Lidia l-a cunoscut pe șarmantul Harlys. Cert este că după ce s-a întors de la Asia Express, artista a venit cu un nou iubit. Iar dacă la început a fost timidă cu indiciile despre el, între timp relația lor a devenit tot mai serioasă.

Cei doi au plecat împreună în mai multe vacanțe și au început chiar să-și facă declarații pe Instagram .

Cine este Harlys Bacerra

Actorul Harlys Becerra se află în Spania de ceva vreme, apărând în serialul TV de maxim succes Vis a Vis (Locked Up). El a mai jucat și în alte seriale spaniole de succes. Cum ar fi: Bounty Hunters, The Vineyard, Umbre, Serve and Protect etc. Are, pe IMDB, 12 credite de actor. Tot de acolo am aflat că măsoară 1.82 m înălțime, iar semnul lui zodiacal este, ca și cel al Lidiei Buble, Gemeni.

Nu mulți știu însă, dar Harlys a lucrat ca bucătar în Londra, înainte de a cunoaște celebritatea. De asemenea, ce nu înțeleg fanii lui, este motivul ascuns pentru care actorul refuză să vorbească despre familia lui.

Publicat: 06 sept. 2021, 11:58 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă