Lidia Buble a făcut sprint spre salonul de înfrumusețare! Cine este bărbatul pe care se pregătește să-l răvășească

Publicat: 22 Dec. 2020, 20:51 Vedete

Lidia Buble este bine. Lăsată în urmă povestea de amor cu Răzvan Simion, primită cu mare căldură într-o noua poveste de iubire. Sau cel puțin așa se zvonește prin oraș…

Vorbește urbea că Lidiuța a tras un loz frumos pe filiera Cupidon, după ce artistei i s-ar fi arătat la ceas de seară un bărbat interesant, monden, cu pasiuni însă total diferite.

La șapte luni de la despărțirea oficială de Răzvan Simion, Lidia Buble s-ar fi amorezat de chirurgul estetician pe nume Ensar Duman.

Despre idila lor a început să se vorbească încă din luna octombrie, iar zvonurile au fost alimentate de fotografiile pe care le-au postat cei doi din vacanță. Se pare că cei doi s-au bucurat în această toamnă de un sejur de vis în Zanzibar, o vacanță de lux așa cum îi șade bine unei dive așa cum este Lidia Buble.

Se pare că-i merge bine, în ciuda anului dificil, iar acest lucru poate fi lesne de înțeles dacă-i urmărim postările din social media, dar și aparițiile publice din ultima vreme. Cea mai recentă a fost surprinsă de colegii noștri, paparazzi ciao.ro, care au fotografiat-o recent în timp ce se ducea foarte grăbită spre coafor pentru o schimbare radicală de look.

Degajată, într-o ținută casual, Lidia a coborât din mașina de lux pe care o conduce și s-a îndreptat către salonul de înfrumusețare pe care-l frecventează. Un vibe bun pentru blonda artistă care ușor, ușor, pare să-și organizeze viața ce i-a fost ușor dată peste cap după separarea de cel pe care-l visa să-i fie bărbat pentru toată viața.

„Am avut foarte multe planuri pentru 2020. Din păcate, la fel ca pentru toți ceilalți, și pentru mine acest an a fost total neașteptat, atât în ceea ce privește planurile de dezvoltare în carieră, cât și în ceea ce mă privește personal. Încă nu am terminat adaptarea, însă, încet-încet, împreună cu întreaga mea echipă, știu că putem face posibil acest lucru. În acest moment, poate că sunt mai atentă în privința cheltuielilor și, cu siguranță, prioritățile mele s-au schimbat”, a povestit și Lidia Buble pentru revista Viva.

Cine este Ensar Duman? O spune chiar el!

„Sunt Ensar Duman, cetățean roman de origine turcă, om de afaceri și reprezentant unic al Spitalului Esteworld Turcia în România, țara care mi-a devenit a doua casă în urmă cu 13 ani.

Lucrez în domeniul medical din 2013 și, în toți acești ani, datorită implicării mele, peste 6000 de pacienți români au ajuns să fie tratați de specialiști în clinici de prestigiu din Turcia: Anadolu, Dunyagoz, Acibadem . Au fost cazuri de malpraxis, cazuri complicate sau intervenții estetice și medicale și, în baza rezultatelor obținute, am ajuns să fiu căutat de personalități din România, politicieni, sportivi, afaceriști, vedete și artiști. Mai întâi pentru ei și, ulterior, pentru membrii familiilor, prieteni și cunoștințe ale lor, cărora le-am înlesnit transferul și tratarea în clinicile din Turcia.

În rest, sunt un om la fel ca tine! Am planuri, am visuri, caut, cercetez, descopăr, urmez sfaturi, ignor sfaturi, greșesc, repar, greșesc iar, îmi cer iertare și învăț o lecție, două, cad, mă ridic, mă zbat, lupt, sacrific, renunț, câștig. Vezi bine, ne asemănăm atât de mult!„, a scris Ensar Duman pe site-ul său.

Publicat: 22 Dec. 2020, 20:51 Vedete
Pe aceeași temă