Lidia Buble, despre relația ei cu Horațiu Nicolau. Cum a reuşit să o cucerească omul de afaceri în vârstă de 62 de ani

Publicat: 25 mai 2024, 11:00 Autor: Iordache Denisa Vedete

Lidia Buble dă cărțile pe față și vorbește despre actuala ei relație cu Horațiu Nicolau! Printre altele, artista a vorbit într-un interviu pentru viva.ro şi despre cum reușește să se mențină și ce planuri are în viitorul apropiat. Mai mult, cântăreața a precizat care sunt aspectele cele mai importante pentru ea într-o relație amoroasă. Iată ce a spus!

Vedeta trăiește o relație de dragoste cu Horațiu Nicolau, un om de afaceri în vârstă de 62 de ani. Înainte de a-l cunoaşte pe afacerist, cântăreaţa a avut o relație de 5 ani cu Răzvan Simion, prezentatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”.

Artista a dezvăluit într-un interviu recent detalii despre actuala ei relație, ce face pentru a se menține în formă și ce planuri de viitor are.

Lidia Buble: „Să nu credeți că mie nu îmi scapă, așa, câte o ciocolată prin fața ochilor”

Întrebată cum reușește să își mențină silueta de invidiat, artista a dezvăluit publicului secretele ei: „Fac sport, am adoptat o alimentație cât se poate de sănătoasă. Mai trișez și eu, uneori. Să nu credeți că mie nu îmi scapă, așa, câte o ciocolată prin fața ochilor. Asta este plăcerea mea nevinovată, recunosc. Fac masaj și, în rest, mă înconjor de oameni frumoși.”.

Lidia Buble: „E un roșu nuclear, așa cum este și ultima mea piesă.”

Recent, artista a făcut o schimbare radicală de look, iar fanii și prietenii se arată încântați de alegerea ei.

„Este o culoare la care am visat de foarte mulți ani, doar că mi-a luat mult timp. A fost un proces destul de lung prin care am trecut să ajung la ea. Se obține destul de greu. Așa că încerc să mă bucur de ea la maximum și uite, aproape toți prietenii pe care îi întâlnesc mă complimentează și îmi laudă nuanța. E un roșu nuclear, așa cum este și ultima mea piesă.”.

Lidia Buble: „Astea sunt cele trei lucruri la care eu țin foarte mult și cred că fără aceste trei nu prea se poate clădi o relație frumoasă.”

Deși ne-a obișnuit cu discreția ei în ceea ce privește relația cu actualul ei partener, Horațiu Nicolau, Lidia a mărturisit ce apreciază cel mai mult la partenerul ei de viaţă.

„Iubirea necondiționată, respectul, încrederea pe care mi-o oferă. Astea sunt cele trei lucruri la care eu țin foarte mult și cred că fără aceste trei nu prea se poate clădi o relație frumoasă. Așa că eu am fost binecuvântată și le am pe toate.”

Lidia Buble: „S-ar putea ori să scriu o carte sau să fac un fel de documentar, mini serial.”

Artista are planuri mari pentru viitor, astfel că ea își dorește să ajute și să inspire oameni cu povestea ei de viață! În trecut, Lidia a fost deschisă și a vorbit despre cele mai dificile momente din viața ei. Printre acestea s-a enumerat și cel în care vedeta s-a mutat în București cu doar 40 de lei în buzunar, singură.

„Știți cu toții povestea mea, nu mai trebuie să o spun. S-a întâmplat totul atât de frumos… Și chiar m-am gândit că la un moment dat în viață s-ar putea ori să scriu o carte sau să fac un fel de documentar, mini serial. Pentru că sunt convinsă că o să inspir multe persoane. Mai mult decât atât, o să le dau curajul să viseze.”.

Sursă foto: social media

 

 

Publicat: 25 mai 2024, 11:00 Autor: Iordache Denisa Vedete
Pe aceeași temă
×