EXCLUSIV | Lidia Buble a primit inelul cu diamant! Ce spune despre relație: “Este omul care mă face să zâmbesc în fiecare zi și care m-a împlinit pe deplin”

Publicat: 12 oct. 2023, 18:30 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Lidia Buble a primit inel cu diamant la împlinirea vârstei de 30 de ani. Cântăreața și-a etalat bijuteria la petrecerea Radio Zu 15 ani!

Lidia Buble a primit inel cu diamant la împlinirea vârstei de 30 de ani! Prezentă la petrecerea Radio Zu 15, artista și-a afișat bijuteria. Aceasta ne-a lăsat de înțeles inelul pe care îl poartă zilnic, cu mare plăcere, l-ar fi primit cadou de ziua ei, de la bărbatul cu care formează un cuplu.

Cântăreața ne-a mai mărturisit acum este fericită și împlinită din toate punctele de vedere.

Lidia Buble a primit inelul cu diamant! Cât de prețioasă este bijuteria?

Lidia, ce schimbare de look! Pe 9 septembrie ne-am revăzut la Forza ZU la Brașov și erai șatenă!

Schimbare radicală de look. Da, într-adevăr, are un scop foarte bine întemeiat, pentru că urmează să lansăm următorul single și m-am gândit să vin cu o schimbare new. Putețiîmi spuneți Vulpița de acum încolo. Pai… cum sunt eu, visez ceva și apoi pun în practică. Efectiv gândurile astea mi-au venit peste noapte, adică vorbim de alaltăieri, iar eu ieri am fost și m-am vopsit.

Recunosc că în ultimul an am stat și am admirat foarte multe vulpițe, peste tot pe unde am fost și trebuie să recunosc că îmi place foarte mult culoarea. Insă n-am avut doza necesară de curaj, iar recent m-am visat. M-am visat și am pus în practică. Dar este, într-adevăr, o schimbare pentru noul single.

Acest look va fi doar pentru lansarea noului single după care vei reveni la culoarea șaten?

Cu mine nu se știe niciodată, dacă plictisesc mâine o să fiu din nou șatena sau blondă, eu cred că artiștii ar fi trebuit să fie foarte versați în decizii, fiind o sursă de inspirație pentru oameni. Și e bine din când în când să faci schimbări și cred că îmi place să cred că am făcut o schimbare în bine. Și asta îmi arată și like-urile de la postarea pe care am făcut-o astăzi. Oamenii m-au imbrățișat foarte ușor cu această schimbare de look.

Lidia Buble: „Toamna asta o să mai plec în câteva vacanțe”

Toamna asta ce planuri mai ai, în afară de lansarea piesei noi?

Toamna asta o să mai plec în câteva vacanțe. Asta pe lângă piesa nouă pe care o o lansez. Și am lucrat la albumul pe care urmează să-l lansăm anul viitor în primăvară.

La tv, proiecte noi?

La TV mai răruț că-i mai drăguț. Am primit foarte multe oferte de contract, nu pot zic că mi-au trezit un interes aparte sau să mă împlinească într-o oarecare măsură. Și eu sunt genul de om care doar dacă simte cu sufletul face ceva și din păcate nu știu dacă, din păcate sau din fericire, pur și simplu toamna asta nu am simțit niciun proiect ca fiind potrivit pentru mine.

Și am zis “stau frumos pe băncuța să-mi privesc colegii”.

Cât timp petreci în online, am văzut că ai și destul de multe campanii, contracte pe online.

Așa este, în ultima perioadă am destul de multe contracte de imagine. Ca să vă dau așa din casă ceva nou, despre care încă n-am vorbit, abia ce m-am întors de la Milano Fashion Week și acolo am bătut palma cu o familie din Vicenza, care, încă din strămoși, se ocupă cu diamante.

Lidia Buble, imagine pentru un brand din Italia? „Am bătut palma cu o familie din Vicenza, care, încă din strămoși, se ocupă cu diamante”

Și m-au văzut, nu ne cunoșteam, m-au văzut, m-au plăcut, mi-au propus să port câteva dintre accesoriile lor la ținutele pe care le-am avut la prezentarea de la Fashion Week și acum deja este în discuție un contact de imagine. Dar da, nu este pentru România, este pentru Italia. Sunt convinsă vor putea fi livrate în viitor, dacă fanii vor dori să se bucure și în România.

În rest, petrec destul de mult timp, pentru că eu chiar mă ocup singură de tot ce înseamnă social media la mine. Îmi place să fiu eu acolo să-mi las eu amprenta, să fiu aproape de oamenii care urmăresc, cei care își rup din timpul lor să mă privească. Și cred că așa este corect din partea noastră, a artiștilor, în momentul în care răspundem la mesaje, să fim noi la butoane.

Și atunci sunt zile în care petrec mai mult timp, sunt zile în care obosesc și îmi iau pauză și ei simt asta, sunt zile în care dispar, efectiv nu mai vezi 2-3 zile, după care încarc bateriile, revin cu forțe noi.

Lidia Buble: „Este primul inel serios pe care îl port cu plăcere zilnic, pentru că până acum m-am împodobeam așa doar pe la concerte”

De la Forza ZU Brașov până azi, la petrecerea Forza ZU 15 ani a părut un inel pe mână. Strălucește și nu arată o bijuterie oarecare…

Este un inel pe care l-am primit la împlinirea vârstei de 30 de ani. Vine superb. Este un diamant de 5 carate. L-am primit în semn de iubire, de apreciere și este de altfel primul inel serios pe care îl port cu plăcere zilnic, pentru că până acum m-am împodobeam așa doar pe la concerte.

Dar pe acesta, pentru că este și primit din partea unei persoane foarte dragi, îl port zilnic.

Numele persoanei dragi este….

Lasă știți voi, din presă. Important este el este omul care mă face să zâmbesc în fiecare zi și care m-a împlinit pe deplin.

„Am toate motivele să fiu fericită. Și m-am așezat, ca să zic, și sunt plină de bucurie pe toate planurile”

Ești fericită?

Foarte fericită, se vede, nu? Sunt mai relaxată, pentru că în sfârșit pot să exprim așa cum simt eu în sufletul meu și asta bucură foarte tare și da, sunt fericită pentru că am toate motivele să fiu fericită.

Și m-am așezat, ca să zic, și sunt plină de bucurie pe toate planurile. Tot ce fac, fac cu dragoste, cu sufletul și bucur. Nu este meritul meu, Dumnezeu m-a binecuvântat cu oameni minunați în viața mea, care au contribuit și contribuie în fiecare zi la starea pe care o vezi tu acum.

Foto: Instagram Radio Zu Oficial / arhiva ciao.ro / Instagram Lidia Buble

Publicat: 12 oct. 2023, 18:30 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă