Lidia Buble, cerută în căsătorie? Artista s-a afişat în mediul online cu o bijuterie de sute de mii de euro

Publicat: 28 sept. 2023, 16:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Lidia Buble este de departe una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe din România. Încă de când a făcut primii paşi în lumina reflectoarelor, artista a reuşit să cucerească inimile românilor. Dacă despre cariera ei se cunosc destule detalii, în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, vedeta a decis să o ţină departe de ochii curioşilor. Recent însă a atras atenţia celor care o urmăresc după ce pe degetul ei a apărut un inel de logodnă. Oare şatena se pregăteşte să facă un pas important?

După despărţirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a încercat să fie cât mai discretă cu relaţiile ei. A apărut la braţul unor bărbaţi celebri, însă a preferat să nu mai vorbească despre ceea ce trăieşte în intimitate.

Lidia Buble, cerută în căsătorie?

Lidia Buble trăieşte de câţiva ani o relaţie frumoasă cu Horiaţiu Nicolau, un cunoscut afacerist din Capitală. Cei doi nu au fost extrem de discreţi până acum, s-au afişat foarte rar în public şi au preferat să îşi trăiască iubirea departe de lumina reflectoarelor.

În ultima perioadă au existat tot mai multe zvonuri legate de o posibilă căsătorie între cei doi, după ce artista s-a afişat în mediul online cu un inel de logodnă pe deget. (NU RATAŢI IMAGINILE DIN GALERIA VIDEO)

Lidia Buble poartă pe deget un inel de logodnă de sute de mii de euro

Mai mult, artista nu a ascuns faptul că îşi doreşte să fie mireasă şi să devină mămică. Cu toate acestea, şatena nu vrea să grăbească lucrurile pentru că, spune ea, toate se vor întâmpla la momentul potrivit.

„N-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți”, a precizat Lidia Buble în podcast-ul lui Mihai și Elwira Petre.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 28 sept. 2023, 16:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×