Larisa Udilă, fostă concurentă BAS, este gravidă pentru prima oară

Publicat: 22 feb. 2021, 09:58 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare în familia Larisei Udilă. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”, emisiunea de la Kanal D, a anunțat că este însărcinată pentru prima oară.

Larisa Udilă, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”, este gravidă pentru prima oară. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, printr-o postare de tip video foarte emoționantă, în care spune o poveste – rodul iubirii lor s-a concretizat printr-un bebeluș pe care ambii parteneri l-au așteptat cu nerăbdare!

Larisa Udilă, fostă concurentă BAS, este gravidă pentru prima oară

„Simt frică, simt bucurie, simt dragoste, simt nerăbdare, curiozitate, parcă toate în același timp. Însă, nimic din toate astea nu mă sperie, pentru că împart toate aceste sentimente cu el.

Acum 7 ani am început cea mai frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă mi se părea suficient să ne avem unul pe altul, Dumnezeu a decis că nu este suficient și ne-a trimis cea mai mare binecuvântare de pe acest pământ.

Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă! În acest moment, de un lucru sunt sigură, mămica și tăticul tău te vor iubi cel mai mult și îți vor oferi totul!”, a spus Larisa Udilă pe contul său de Instagram.

Larisa Udilă este gravidă în 16 săptămâni și abia așteaptă să-și întâlnească bebelușul!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Larisa (@larisaudila)

Sursă foto: Instagram Larisa Udilă, capturi video Youtube

Publicat: 22 feb. 2021, 09:58 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă