Artista de muzică populară Andrada Bărsăuan este gravidă pentru prima oară

Publicat: 21 feb. 2021, 11:22 Autor: Andreea Voicu Vedete

Frumoasa artistă de muzică populară Andrada Bărsăuan a anunțat că este gravidă pentru prima oară. Artista este însărcinată în șapte luni. Ea a anunțat și care este sexul bebelușului!

Artista Andrada Bărsăuan este gravidă pentru prima oară, iar bucuria este extrem de mare! Cântăreața de muzică populară a anunțat faptul că va naște o fetișp. Ea și partenerul ei de viață, Lazăr, sunt căsătoriți din anul 2019, însă sunt împreună de patru ani.

”A fost o bucurie așteptată aș putea spune. Un copil e o binecuvântare în orice familie, ne-am dorit dintotdeauna să fim părinți tineri. Când am aflat eram amândoi acasă, cred că eu am avut emoții mult mai mari, am trecut de la bucurie la plâns, dar sunt binecuvântata să-l am alături pe Lazăr, mi-a fost alături în aceste luni, zi și noapte, am avut zile grele, în care m-am simțit foarte rău, s-a focusat asupra mea încât să nu simt că sunt singură în această postură”, a spus frumoasa artistă pentru Spynews.

Andrada Bărsăuan și soțul ei credeau că vor avea un băiețel

Inițial, cântăreața de muzică populară și soțul ei credeau că vor avea un băiețel: ”Noi credeam că o să avem băiat. A fost o surpriză când am aflat la 15 săptămâni. Nu știu dacă ne-am dorit ceva mai mult, poate Lazăr, ca tată, s-ar fi bucurat să fie băiețel, dar acum abia așteaptă să o cunoască! Eu cred că dintotdeauna am visat să am o fetiță care să-mi fie urmașă.

Am pregătit deja camera bebelinei, am cam cumpărat tot ce e necesar, în fiecare săptămână avem câte o comandă. Acum tot ce comand, întâi mă gândesc la ea și pe urmă la noi. Acum o înțeleg pe mama, când mereu mă punea pe primul loc”, a spus ea.

Cântăreața de muzică populară va naște în luna aprilie, în prima jumătate.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 21 feb. 2021, 11:22 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă