Karl Lagerfeld a fost incinerat. Cu ce i se va amesteca cenusa, la dorinta sa. Zeci de vedete si-au luat adio de la el

Publicat: 23 Feb. 2019, 11:38 Vedete

Creatorul de moda s-a stins din viata la inceputul saptamanii, dupa o lupta grea cu cancerul de pancreas. Avea 85 de ani si niciun mostenitor.

Dupa cum si-a exprimat dorinta si in timpul vietii, Karl Lagerfeld a fost incinerat. Creatorul de moda nu si-a dorit niciodata o inmormantare traditionala. La crematoriu au fost prezente zeci de vedete, informeaza Dailymail.co.uk. Toti au venit sa isi ia adio de la emblema casei Chanel.

Karl Lagerfeld a fost incinerat la un crematoriu din Nanterre, in apropiere de Paris, Franta. Conform unui reprezentant al sau, cenusa lui Karl Lagerfeld va fi amestecata cu cenusa regretatei sale mame si cenusa ultimului sau partener amoros, Jacques de Bascher, care a murit de SIDA in 1989.

Karl Lagerfeld a fost incinerat pe 22 februarie

La incinerare au luat parte vedete ca: editorul sef de la Vogue, Anna Wintour, supermodelul Natalia Vodianova si cativa membri ai familiei regale Monegasque. Karl Lagerfeld nu si-a dorit niciodata o inmormantare si nu a vrut sa plece de pe lumea asta cu mare fast.

Si-a dorit ca moartea lui sa fie cat mai simpla si rapida. La eveniment au luat parte si Printesa Hanover, Caroline de Monaco, ce a fost insotita de copiii ei, Andrea si Charlotte Casiraghi. Invitatii la ceremonia de incinerare au venit imbracati in tinute Chanel, semnate de Karl Lagerfeld.

Zeci de vedete au fost la incinerarea lui Karl Lagerfeld

Modelul si muza lui Karl Lagerfeld, Brad Kroening, a fost si el prezent la incinerare. A zburat din America in Franta special pentru defunct. Acesta a fost insotit de sotia lui, Nicole, si fiul cel mic, de 9 ani, Jameson. Se pare ca fiul cel mare si nepotul lui Karl, Hudson de 11 ani, nu a fost prezent la incinerare.

Karl Lagerfeld nu a avut copii biologici. Hudson a fost fiul sau spiritual dupa ce a acceptat sa il boteze. A participat pe podium la multe din prezentarile lui Karl. Presa internationala speculeaza ca Hudson, de 11 ani, ar putea beneficia de o parte mare din averea de 200 milioane de dolari a lui Karl.

O parte din averea creatorului de moda Chanel va reveni pisicii sale, Choupette. Inainte sa moara, Karl Lagerfeld a scris in testament cum vrea sa decurga incinerarea sa. Invitatii s-au conformat cu totii si l-au condus pe ultimul drum, in Chanel.

Citeste si: Karl Lagerfeld, UMILIT la cateva ore dupa moarte!

Publicat: 23 Feb. 2019, 11:38 Vedete
Pe aceeași temă