Karl Lagerfeld va fi incinerat. De ce recurge familia la acest gest

Publicat: 20 Feb. 2019, 19:42 Vedete

Trupul neînsuflețit al lui Karl Lagerfeld, care a murit marți dimineață, la vârsta de 85 de ani, va fi incinerat. Familia se va ocupa de toate detaliile ceremoniei.

Karl Lagerfeld va fi incinerat, conform dorinței creatorului de modă german care a relansat casa de modă Chanel, potrivit Le Figaro. Karl Lagerfeld a murit pe 19 februarie, dupa o lupta grea cu cancerul de pancreas.

Cauza decesului nu a fost făcută publică, dar o sursă a declarat pentru publicația Daily Mail că Lagerfeld a murit din cauza unui cancer pancreatic. „Dorințele sale (…) vor fi respectate”, a declarat un purtător de cuvânt al lui Lagerfeld.

„Kaiser-ul” modei, așa cum era supranumit, afirma cu mult umor că prefera „mai degrabă să moară” decât să fie îngropat și și-a exprimat de mai multe ori dorința de a fi incinerat după deces.

Karl Lagerfeld va fi incinerat

Cenușa va fi depusă alături de cea a mamei sale și cea a celui care a fost marea sa iubire, Jacques de Bascher, decedat din cauza SIDA în 1989.

Germanul Karl Lagerfeld este considerat unul dintre cei mai importanţi creatori de modă ai sfârşitului de secol al XX-lea. A colaborat cu mai multe case de modă, printre care Chanel, unde a fost director de creație din 1983, dar şi Fendi.

Citeste si: BOMBA! Cine va mosteni averea de 125 milioane de dolari a lui Karl Lagerfeld

Citeste si: Karl Lagerfeld, UMILIT dupa moarte de o celebra actrita! De ce

Publicat: 20 Feb. 2019, 19:42 Vedete
Pe aceeași temă