Mama Ritei Ora a avut cancer. Vedeta s-a imbolnavit de anxietate la auzul vestii

Publicat: 20 Feb. 2019, 17:02 Vedete

Vera Ora a fost prezenta in cadrul unei emisiuni din Anglia in care a vorbit despre boala de care a suferit si ce impact a avut diagnosticul asupra familiei.

Mama Ritei Ora a avut cancer si diagnosticul a afectat intreaga familie. Vera Ora a fost diagnosticata cu cancer la san cand avea 39 de ani. „Calatoria mea a fost foarte grea. La o varsta tanara, tratamentul este mai riguros si prelungit. Tratamentul este mai intens ca la o varsta inaintata. Am facut chimioterapie, radioterapie si mastectomie”, a marturisit Vera Ora pentru Loose Women.

In perioada in care Vera Ora a fost diagnosticata cu cancer, Rita Ora avea 15 ani si sora ei, Elena, avea 17 ani. Vera Ora sustine ca Rita a fost cea care a avut dificultati. Din cauza vestii primite si a temerii ca va ramane fara mama, Rita Ora s-a imbolnavit. Cantareata a facut anxietate, informeaza survivornet.com.

Mama Ritei Ora a avut cancer la san

Rita Ora a fost nevoita sa mearga la terapie pentru a scapa de anxietate. Specialistul a ajutat-o pe vedeta sa accepte boala pe care mama ei o are. A ajutat-o sa isi invinga teama si gandurile negre ca mama ei ar putea muri. In plus, Rita Ora si sora ei s-au testat la medic pentru a vedea daca si ele au gena mamei in organism.

Este o metoda prin care poti preveni cancerul la san. Asa a procedat si Angelina Jolie a carei mama a murit de cancer la san si la ovare.

Rita Ora s-a imbolnavit de anxietate

Vera Ora sustine ca boala ei, cancerul la san, a facut-o sa fie un doctor mai bun. „Cred ca m-a facut un om si un doctor mai bun. Pot relationa mai bine cu pacientii mei cu care acum empatizez. Acum inteleg prin ce trece un bolnav de cancer”, a marturisit ea, pentru amoena.com.

Cu toate ca sanii ei nu prezentau niciun nodul, Vera Ora a avut intuitie. S-a dus la medicul ei de familie si i-a cerut o mamografie. Asa a aflat ca are cancer la san. Dupa luni grele de tratament, mama Ritei Ora se simte bine la cei 55 de ani ai sai. Vera Ora spera doar ca boala sa nu reapara si ca fiicele ei sa nu treaca prin aceasta drama.

Publicat: 20 Feb. 2019, 17:02 Vedete
Pe aceeași temă