James Ingram a murit la 66 de ani. Cantaretul a avut o cariera infloritoare si a castigat doua Grammy

Publicat: 01 Feb. 2019, 17:05 Vedete

Cantaretul si compozitorul care a castigat premiul Grammy s-a stins din viata. Anuntul a fost facut de prietena lui buna, Debbie Allen.

James Ingram a murit la 66 de ani. Este interpretul hiturilor „Baby, Come to Me” si „Somewhere Out There”. Anuntul mortii sale a fost facut de catre prietena lui buna, actrita Debbie Allen. Aceasta a postat un mesaj de adio pe Twitter, in memoria artistului de 66 de ani.

„Mi-am pierdut cel mai drag prieten și partener de creatie, James Ingram. A ajuns la Corul Ceresc”, a scris Allen pe Twitter. „El va fi întotdeauna prețuit, iubit și amintit pentru geniul său, pentru dragostea sa pentru familie și pentru umanitatea lui. Sunt binecuvântata că am fost atât de aproape de el. Ii vom rosti numele pe veci.”

James Ingram a murit la 66 de ani de cancer la creier

TMZ sustine că James Ingram a murit după o bătălie cu cancerul cerebral. Ingram a fost nominalizat la 14 Grammy și a câștigat două trofee de-a lungul carierei sale de zeci de ani. Succesul lui a început atunci când și-a părăsit orașul natal din Akron, Ohio, si a mers in Los Angeles.

Avea doar 18 ani si canta cu formația Revelation Funk. Cum acestia nu au avut parte de succes, trupa s-a destramat. James a ramas in Los Angeles unde a avut parte de noroc. Cariera lui Ingram a decolat în 1981 când legendarul Quincy Jones a inclus piesa „Just Once” pe albumul „The Dude”, informeaza iol.co.za.

Publicat: 01 Feb. 2019, 17:05 Vedete
Pe aceeași temă