Imagini de senzatie acasa la Kim Kardashian si Kanye West! Sunt ca orice familie doar ca au miliarde de dolari in conturi! VIDEO

Publicat: 14 Apr. 2019, 12:07 Vedete

Sunt unii dintre cei mai renumiti oameni din showbizz si au acceptat ca o echipa de filmare sa intre in casa lor.

Imagini de senzatie acasa la Kim Kardashian si Kanye West

Cel mai tare cadou pe care Kim Kardashian l-a primit de la sotul ei este doar unul pe care cei super bogati si-l pot permite: „Anul trecut de Craciun mi-a dat o cutie si am deschis-o si era un Mickey Mouse, o pereche de sosete adidas si casti Apple si nu am stiut ce sa cred. Dupa care mi-a spus ca mi-a cumparat actiune multe in fiecare dintre aceste companii.”

Kanye a raspuns si el la cateva intrebari iar una dintre ele a fost „cum ai stiut ca Kim este aleasa ta”? iar raspunsul lui a fost foarte amuzant: „Am vazut-o intr-o poza de paparazzi alaturi de Paris Hilton.”

Are 130 de milioane de urmaritori dar spune ca nu sta mai deloc pe Instagram: „Maxim 30 de minute pe zi. Postez orice simt in ziua respectiva. Primesc foarte multe mesaje private, nici macar nu m-am apucat sa le citesc vreodata. Un fan m-a rugat candva sa-l adopt.

As vrea ca oamenii sa nu se mai concentreze tot timpul pe fundul meu. Unul dintre talentele mele ascunse este faptul ca pot sa ridic telefonul cu degetele de la picioare, pot ridica chiar si o furculita cu picioarele.”

« Pagina anterioară

Publicat: 14 Apr. 2019, 12:07 Vedete
Pe aceeași temă