Clark James Gable III, prezentatorul show-ului ‘Tradati in dragoste’, a murit accidental din cauza unei supradoze de droguri

Publicat: 14 Apr. 2019, 10:05 Vedete

Clark era prezentatorul variantei americane a show-ului care a fost difuzat timp de multi ani in Romania.

Clark James Gable III, singurul nepot al celebrului actor, Clark Gable, cunoscut pentru rolul din filmul „Pe aripile vantului” a murit in mod tragic.

Se pare ca „Gable avea in organism un mix de fentanil, oxicodona si alprazolam”, a spus pentru Fox News vineri echipa examinatorului medical.

Clark James Gable III, prezentatorul show-ului ‘Tradati in dragoste’, a murit

Clark James Gable III, prezentatorul show-ului 'Tradati in dragoste', a murit

Gable a murit pe 22 februarie intr-un spital din Dallas. Logodnica lui l-a gasit inconstient in pat, potrivit TMZ, insa nu acum nu se stia motivul decesului prezentatorului show-ului „Cheaters” („Tradati in Dragoste”).

Gable si logodnica sa aveau o fetita, care acum a ramas orfana de tata. Managerul lui, David Rubini, a spus pentru Fox News vineri seara: „Il stiu pe Clark de foarte mult timp si niciodata nu a luat droguri in prezenta mea. A fost un accident nefericit. Clark nu era un dependent de droguri.”

„Nu am nicio idee de ce a murit sau cum. Dar s-a luptat cu dependența de-a lungul anilor. Nu știu dacă și-a luat viața, dar știu că nu asta ar fi vrut să facă.

E oribil. Nu știm ce s-a întâmplat. Prietena lui, alături de care a trăit în ultimii șase ani, a fost cea care l-a găsit inconștient. Sunt șocată” a spus si Tracy Scheff, mama lui Clark Gable III, imediat dupa ce fiul ei a decedat. potrivit evz.ro.

Publicat: 14 Apr. 2019, 10:05 Vedete
Pe aceeași temă