Tragedie la concursul Hunt The Wolf 2019 din Cluj! Katie (Kate) Amelia Hodgson a murit strivita de un ATV

Publicat: 13 Apr. 2019, 14:55 Life

Tanara de 24 de ani din Marea Britanie si-a pierdut viata in timp ce concura la Hunt The Wolf 2019.

Tragedie la concursul Hunt The Wolf 2019 din Cluj! Katie Hodgson, un participant experimentat, si-a pierdut viata in mod tragic, in timp ce facea ceea ce ii placea cel mai mult.

Katie, sau Kate, cum i se spunea, a participat si in alti ani la cursele de ATV-uri organizate in Romania, insa ultima participare i-a fost fatala.

Tragedie la concursul Hunt The Wolf 2019 din Cluj

Tragedie la concursul Hunt The Wolf 2019 din Cluj

Tanara a fost strivita de ATV-ul cu care incerca sa coboare o panta extrem de periculoasa. Ironia sortii face ca acea panta sa se numeasca Killer, adica ucigas in engleza.

In momentul in care ATV-ul s-a rasturnat, Katie a fost aruncata la pamant iar vehiculul a venit peste ea, strivind-o. A fost dusa de urgenta la spitalul clinic de urgenta Targu Mures, unde s-a incercat resuscitarea ei.

Katie prezenta politraumatism, traumatism toraco-abdominal, soc hemoragic si stop cardio-respirator neresponsibil la manevrele de resuscitare, iar la ora 18.00 a fost declarat decesul, potrivit observator.tv.

Dupa ce s-a declarat decesul fetei, organizatorii au decis sa anuleze concursul in memoria tinerei. Echipa Marii Britanii i-a adus un omagiu lui Katie.

Publicat: 13 Apr. 2019, 14:55 Life
Pe aceeași temă