Legenda fotbalului din Liverpool a murit la 74 de ani! A dus o lupta crancena cu dementa

Publicat: 13 Apr. 2019, 11:14 News 3

Respectatul fotbalist, capitan al echipei Liverpool, a castigat patru titluri de Europa League.

Tommy Smith a murit in decursul zilei de vineri dupa o lupta crancena cu dementa. Smith a fost jucator pentru Reds timp de 18 ani si a marcat 638 de aparitii.

A inceput ca mijlocas sub indrumarea lui Bill Shankly ai Bob Paisley la Anfield. La scurt timp dupa, Smith a inceput sa castige o serie de trofee, printre care patru titluri de liga, doua cupe FA si Cupa Europeana din 1977, inscriid in finala impotriva Borussiei Monchengladbach.

Legenda fotbalului din Liverpool a murit la 74 de ani

Legenda fotbalului din Liverpool a murit la 74 de ani

Dupa ce si-a incheiat cariera, s-a angajat ca publicist pentru Liverpool Echo. Din nefericire, Smith a fost diagnosticat cu Alzheimer in 2014, aceeasi boala de care a suferit si sotia sa, care a murit in urma cu patru ani.

Fiica lui, Janette Simpson, a spus pentru Liverpool Echo: „Tata a murit in pace in timpul somnului in jurul orei 4:30 AM la Green Heyes Nursing home in Park Road, Waterloo, Crosby.

Eram in drum spre el, pentru a-i face o vizita, insa acesta a deecdat cu cateva minute inainte sa intru sa-l vad. Tata a fost aici de la sfarsitul lui ianuarie iar inainte de asta a trait intr-un complex de ingrijire in Maghull timp de trei ani” a spus fiica acestuia, potrivit The Sun.

Publicat: 13 Apr. 2019, 11:14 News 3
Pe aceeași temă