Printesa Diana ‘s-a aruncat pe scari’, fiind insarcinata cu Printul William. Totul pentru a capta atentia

Publicat: 14 apr. 2019, 11:56 Autor: Simona Vedete

Fostul majordom, Paul Burrell, spune ca a gasit-o pe Printesa Diana pe scari, foarte tulburata.

In momentul in care s-a intamplat asta, Printesa Diana era insarcinata in patru luni cu Printul William. Insa aceasta si-a inscenat caderea, pentru ca voia atentie.

Fostul majordom al Printesei de Wales a pretins ca plange dupa ajutor in 1981 cand Printesa era pentru prima oara insarcinata. Burell, care o descria pe Diana ca stalpul lui de rezistenta, a dezvaluit incidentul pe Channel 5, in timpul show-ului „The Royal Family, Scandals at the Palace” („Familia Regala – Scandaluri la Palat).

Acesta sustinea ca a auzit „o zdranganitura uriasa pe scarile din lemn” inainte de a o gasi pe Diana „pe jos, mimand ca s-a rostogolit in timp ce-l purta pe William in pantece”, potrivit Mirror.

Burell a spus ca Diana a facut asta pentru ca „voia atentie”, insa a insistat ca nu a facut nimic pentru a-i pune viata in pericol bebelusului ei nenascut.

Printesa Diana ‘s-a aruncat pe scari’, fiind insarcinata

Printesa Diana s-a aruncat pe scari, fiind insarcinata

Incidentul din Domeniul Sandringham a aparut in atentia presei prima oara in 1992, cand biograful regal, Andrew Morton, a dezvaluit ca Printesa a facut gestul intr-o incercare disperata de a-l face pe Printul Charles s-o asculte.

Printesa Diana si Printul William si-au unit destinele la Catedrala St. paul in iulie 1981, iar Printul William s-a nascut 11 luni mai tarziu.

Casatoria lor a fost distrusa de acuzatiile de inselaciune inainte ca Charles sa recunoasca ca i-a fost infidel din 1994. Au divortat in 1996 iar Printesa Diana a murit la Paris, in urma unui accident nefericit de masina in anul urmator.

Publicat: 14 apr. 2019, 11:56 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă