Imagini de senzatie acasa la Kim Kardashian si Kanye West! Sunt ca orice familie doar ca au miliarde de dolari in conturi! VIDEO

Publicat: 14 apr. 2019, 12:07 Autor: D. C. Vedete

Sunt unii dintre cei mai renumiti oameni din showbizz si au acceptat ca o echipa de filmare sa intre in casa lor.

Imagini de senzatie acasa la Kim Kardashian si Kanye West! Sunt ca orice familie! Revista Vogue i-a facut o vizita supriza lui Kim Kardashian acasa si i-au pus 73 de intrebari intr-un filmulet de-a dreptul unic.

Daca la inceput la usa a venit prima data Kanye, reporterul i-a zis imediat ca interviul nu este pentru el ci pentru Kim. Imediat dupa sotul lui Kim a plecat in dormitor unde a continuat sa se joace cu cei trei copii exact cum ar face orice tata normal.

Kim si Kanye West sunt extrem de discreti cu viata lor de familie si este pentru prima data cand cineva patrunde in intimitatea lor si filmeaza cum decurge viata lor de familie. Saint, North si Chicago, cei trei copii ai familiei au aparut si ei in filmulet distrandu-se si sarind in pat sau stand in capul tatalui lor mega-celebru.

Pe langa atmosfera de familie frumoasa si normala ceea ce mai impresioneaza este casa din Hidden Hills, California in care cei doi locuiesc impreuna cu copiii lor.

„Copii mei m-au invatat cum sa fiu mai rabdatoare si ceea ce e important in viata si Fortnite. Cel de-al patrulea copil cu siguranta nu va avea numele inspirat dintr-o alta directie (referire la North).”

„Cel mai mult imi place la sotul meu ca e mereu el. Am stiut ca el este alesul atunci cand am mers la show-ul lui de fashion de la Paris. Kanye m-a invatat sa am mare incredere in mine. Eu ma mandresc cu faptul ca i-am dat sfaturi foarte bune din punct de vedere financiar.”

Imagini de senzatie acasa la Kim Kardashian si Kanye West

Cel mai tare cadou pe care Kim Kardashian l-a primit de la sotul ei este doar unul pe care cei super bogati si-l pot permite: „Anul trecut de Craciun mi-a dat o cutie si am deschis-o si era un Mickey Mouse, o pereche de sosete adidas si casti Apple si nu am stiut ce sa cred. Dupa care mi-a spus ca mi-a cumparat actiune multe in fiecare dintre aceste companii.”

Kanye a raspuns si el la cateva intrebari iar una dintre ele a fost „cum ai stiut ca Kim este aleasa ta”? iar raspunsul lui a fost foarte amuzant: „Am vazut-o intr-o poza de paparazzi alaturi de Paris Hilton.”

Are 130 de milioane de urmaritori dar spune ca nu sta mai deloc pe Instagram: „Maxim 30 de minute pe zi. Postez orice simt in ziua respectiva. Primesc foarte multe mesaje private, nici macar nu m-am apucat sa le citesc vreodata. Un fan m-a rugat candva sa-l adopt.

As vrea ca oamenii sa nu se mai concentreze tot timpul pe fundul meu. Unul dintre talentele mele ascunse este faptul ca pot sa ridic telefonul cu degetele de la picioare, pot ridica chiar si o furculita cu picioarele.”

Publicat: 14 apr. 2019, 12:07 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă