Imagini infioratoare de la locul unde femeia din Suceava si-a ucis trei bebelusi! Ii nastea apoi ii omora si ii ingropa in curte! Sotul femeii nici nu stia ca e gravida!

Publicat: 14 Aug. 2019, 10:36 Ciao.ro

Autoritatile au sapat in curtea casei, langa o cruce mare si au gasit trupurile a trei bebelusi ingropati.

Imagini de la locul unde femeia din Suceava si-a ucis trei bebelusi! Femeia de 37 de ani din Suceava care a socat intreaga tara cu crima ei pare sa ascunda un secret dramatic. Si-ar fi ucis mai multi bebelusi.

Femeia se pare ca ar mai fi scapat in felul asta de inca doi bebelusi in afara de ultimul pe care autoritatile tocmai l-au dezgropat. Politia a intervenit de urgenta la casa femeii dupa ce cativa vecini au vazut ceva suspect in curtea ei. Crimele oribile s-au petrecut in comuna Poiana Negrii din judetul Suceava iar femeia este inginer la o companie din zona. Dupa ce a fost luata la sectie pentru audieri femeia si-ar fi marturisit faptele oribile si a fost dusa imediat inapoi acasa pentru a le indica autoritatilor locul unde a ingropat baietelul pe care tocmai il nascuse.

Dupa doar cateva minute de sapaturi anchetatorii au si gasit trupul neinsufletit al bebelusului si ramasitele a inca doi bebelusi. Femeia si-a recunoscut cu nonsalanta crimele desi din primele indicii ale procurorilor nu pare sa aiba probleme psihiatrice.

Imagini de la locul unde femeia din Suceava si-a ucis trei bebelusi!

Pe numele femeii s-a deschis dosar penal pentru ucidere si a fost internata la spitalul din Vatra Dornei pentru ingrijiri medicale, iar saptamana viitoare va fi supusa unei expertize psihiatrice. Barbatul femeii a fost intrebat de cativa reporteri prezenti la casa daca stia de faptele oribile ale sotiei sale iar el a declarat ca nici nu stia ca este insarcinata.

Vecinii sunt si ei socati dupa ce si-au dat seama ca femeia si-a ucis si ingropat nu unul ci trei bebelusi de-a lungul anilor. „Băieți cumsecade, gospodari și harnici, toate calitățile. E ceva de groază, nici nu putem să ne gândim” au spus cativa vecini carora tot nu le venea sa creada ce se intampla la ei in sat.

 

Puteti urmari imaginile video AICI

Publicat: 14 Aug. 2019, 10:36 Ciao.ro
Pe aceeași temă