Simona Gherghe nu se mai intoarce la Acces Direct! Ce s-a intamplat

Publicat: 14 Aug. 2019, 10:14 Ciao.ro
Simona Gherghe nu se mai intoarce la Acces Direct! Ce s-a intamplat

Simona Gherghe nu se mai intoarce la Acces Direct! Vedeta de televiziune a facut anuntul in urma cu scurt timp, printr-un mesaj pe care l-a postat pe o retea de socializare.

Simona Gherghe renunta la Acces Direct. Simona Gherghe a dat cărțile pe față și a făcut anunțul pe contul ei de Instagram. După nouă ani, misiunea ei la Acces Direct s-a încheiat, după cum însăși prezentatoarea TV a mărturisit. Însă, Simona Gherghe va reveni pe micile ecrane tot în cadrul trustului.

Simona Gherghe renunta la Acces Direct

„De pe frontul de mamicie, as vrea sa va scriu cateva randuri. Am fost mereu sincera si, cand s-a intamplat ceva important in viata mea, am preferat sa aflati de la mine, nu din ‘surse’. Iata-ma, asadar, in fata unui astfel de moment. Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a incheiat. Decizia imi apartine in totalitate si vine dupa multe nopti de nesomn.

Am intrat intr-o alta etapa a vietii mele si simt nevoia unei schimbari. Au fost 9 ani plini, cu bune si cu rele, in care am invatat multe. Despre lume, despre viata, despre mine. Le multumesc colegilor care mi-au fost alaturi, in tot acest timp.

Si le urez succes, in noul sezon, caci emisiunea merge mai departe. Cat despre mine, dupa aproape 9 ani de stiri si alti 9 de divertisment si news magazine, tot ce va pot spune e ca nu voi renunta la televiziune. Este profesia mea, pasiunea mea! Dupa cum stiti, acum sunt in concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei, pentru inca o perioada 🙂 Dar ne vom revedea in curand, la ANTENA 1!”, a marturisit Simona Gherghe pe contul ei de Instagram.

Publicat: 14 Aug. 2019, 10:14 Ciao.ro
Pe aceeași temă