Horia Brenciu tine post EXTREM in Saptamana Mare. Ce mananca pana la Paste

Publicat: 26 apr. 2019, 13:00 Autor: D. C. Vedete

Cantaretul trece printr-o drama. In urma cu doua zile, socrul lui s-a stins din viata. Dan Dumitrescu a fost un regizor bun si operator de televiziune.

Horia Brenciu tine post EXTREM in Saptamana Mare, dupa cum a marturisit chiar el. Chiar daca nu a tinut tot Postul Mare, cantaretul aloca ultima saptamana curatirii trupesti. Si in aceste zile de doliu si durere, Horia Brenciu a tinut post extrem, cu 3 alimente.

Cantaretul a marturisit ca, anul acesta, in Saptamana Mare, a mancat doar paine, mamaliga si a baut apa. Cu toate ca este un regim scurt, este drastic pentru organismul lui. Scaderea drastica de calorii si nutrienti ii pot afecta sanatatea lui Horia Brenciu.

Horia Brenciu tine post extrem in Saptamana Mare

„Țin post săptămâna asta, nu am mai făcut-o de mult timp. E agitată viața asta de artist pe care o am. Cred că există momente în care să ții post, altele, în care să-ți faci de cap. Cele două momente asigură un echilibru. Viața fiecărui om trebuie să fie echilibrată, astfel nu am fi ancorați, nu am avea stabilitatea asta mentală pentru societatea nebună care ne așteaptă afară. În această săptămână, doar pâine prăjită, apă, mămăligă din când în când. Totul e vegetal, îmi place la nebunie usturoiul, iubesc ceapa. Orice cultivă iubita mea soție… Ei îi place foarte mult să amenajeze grădina. Recent, a deschis o mică porțiune în care vom sădi ceapă, usturoi și toate cele ce pot fi într-o grădină. Contribui și eu.. Soția mea știe cât o apreciez. Și, de fiecare data când spune ”Udă grădina!”, eu sunt Horia grădinarul…”, a marturisit cantaretul, pentru libertatea.ro.

Horia Brenciu, regula de AUR pentru copiii sai

„Am stabilit niște reguli, iar cea mai importantă este ca atunci când cineva intră pe ușă să vină și să pupe pe toată lumea aflată în casă. La fel și când pleacă cineva. Nu merge cu ”Pa, la revedere”. Vii și ne pupi și apoi pleci! Fetele mari au 27, respectiv 19 ani și sunt mai luate de pulsul vieții moderne. Și pleacă imediat din casă, punându-și în grabă geanta pe umăr… Nu, te întorci și mă pupi. Mi-a plăcut din toate timpurile să îmbrățișez și să pup. Evident că nu fac lucrul ăsta cu oricine. Vreau să mângâi și pisicile. Eu cred că deși ne fofilăm, noi, oamenii, nu suntem conștienți de câtă dragoste putem da atât în familie, cât și celor din jurul nostru”, a mai spus artistul.

Horia Brenciu, harnic acasa

Cu toate ca munceste mult, fiind angrenat in diverse proiecte tv si in cariera muzicala, acasa nu sta. Horia Brenciu a marturisit ca sotia lui este extrem de harnica. Ori de cate ori ii spune ceva, el executa fara sa comenteze.

„Când o vezi pe iubita ta trebăluind – iar soția mea are o putere de muncă extraordinară! -, nu te interesează că ai venit obosit… Dacă e de luat sau de dus copilul de la grădiniță, eu sunt primul. La el și dacă trebuie duși cei mici la Gașca Zurli. Nu știu dacă sunt un tată model, dar vreau să fiu mai bun decât predecesorii mei. Am învățat de la ei. Ipostaza asta de tată are mai multe valențe – fizice, emoționale. Nu avem doar soare, mai sunt și înnorări accentuate. Important e să fie și soare, și umbră. Important e să avem de toate. Dacă am avea doar soare, primul incident ivit ne-ar decima pe toți. Vreau să-i pregătesc pentru viitor, copiii trebuie să se descurce singuri în viață. Tragem la aceeași corabie, care merge mai departe”, a conchis Horia Brenciu pentru sursa sus mentionata.

Publicat: 26 apr. 2019, 13:00 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×