Ce frumoasă e familia lui Horia Brenciu! Cum arată fiica lui cea mare, despre care nu vorbește niciodată

Publicat: 26 May. 2020, 09:40 Vedete

Pe Horia Brenciu îl cunoaște toată lumea, dar voi știți ce familie frumoasă are vedeta? Recent, fiica cea mare și-a sărbătorit ziua de naștere!

Recent, Horia Brenciu și-a sărbătorit fiica cea mare, Andreea. În data de 24 mai a fost ziua ei, iar vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj special pentru ea, rânduri însoțite de o serie de imagini.

Ce frumoasă e familia lui Horia Brenciu! Cum arată fata cea mare a lui, Andreea. Pe 24 mai a fost ziua ei de naștere

”Pe fata asta o iubesc foarte tare! E fii-mea cea mare, Andreea! Azi e ziua ei și merită toate îmbrătișările din lume! La mulți ani, iubirea mea! 🙂”, este mesajul scris de Horia Brenciu pe Facebook. Evident, aprecierile au curs la postare!

Pe fata asta o iubesc foarte tare! E fii-mea cea mare, Andreea! Azi e ziua ei și merita toate îmbratișarile din lume! La mulți ani, iubirea mea! 🙂

Publicată de HORIA BRENCIU pe Duminică, 24 mai 2020

Fiica sa cea mare a absolvit UNATC și chiar a și lucrat în televiziune și la un anticariat. Ulterior, ea s-a înscris la Facultatea de Psihologie. Horia Brenciu are 4 copii: Mina, fiica lui cu Alice, soția; Andreea și Maria, două fete din alte relații și pe Toma, băiețelul adoptat.

„Sunt eu cea mai mândră mamă?! Sunt! Am eu cea mai tare fată!? Am! E ea studentă din nou?! Este! Să ai studenție frumoasă, din nou! Și să fii fericită!! Și să faci psihoterapie cu mama!”, sunt cuvintele soției lui Brenciu, după ce Andreea s-a înscris la Psihologie.

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu s-au cunoscut la începutul anilor ’90

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu s-au cunoscut la începutul anilor ’90, în timpul celebrei emisiuni „Şcoala Vedetelor”, difuzată de TVR. Din 2014, cei doi s-au căsătorit, iar din iubirea lor s-a născut Mina, o fetiță acum în vârstă de 7 ani.

Familia lor mai cuprinde, însă, două fete, pe Andreea, în vârstă de 28 de ani (din prima căsătorie a lui Alice Dumitrescu), şi Maria (20 ani), născută în urma unei scurte relaţii pe care mama sa a avut-o cu un coleg de breaslă. Pentru Horia Brenciu, însă, Andreea și Maria sunt fetele lui, le iubește și ocrotește exact ca un tată protector.

Publicat: 26 May. 2020, 09:40 Vedete
Pe aceeași temă