Horia Brenciu, dezvăluiri incredibile despre despre mama biologică a băiețelului său

Publicat: 25 mai 2020, 10:31 Autor: Elena Vedete

Horia Brenciu este un bărbat împlinit. Alături Alice Dumitrescu, partenera lui de viață, Brenciu trăiește o poveste de dragoste ca în romanele adolescenţei.

În urmă cu patru ani, notează cancan.ro, Horia Brenciu uimea lumea cu anunțul că și-a mărit familia. Nimeni nu știa nimic despre faptul că Alice ar fi însărcinată. Brenciu a dezvăluit atunci faptul că el și partenera sa au adoptat un băiețel, Toma, care s-a alăturat familiei.

„Toma este băiatul nostru. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice stă cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc din tot sufletul meu lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat Horia Brenciu, scrie Gândul.

Ulterior, într-un interviu acordat Eugeniei Vodă, la TVR, Brenciu a detaliat: „Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis Nu-l avortează, îl vrem noi!. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele necesare unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă”.

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu s-au cunoscut la începutul anilor ’90

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu s-au cunoscut la începutul anilor ’90, în timpul celebrei emisiuni „Şcoala Vedetelor”, difuzată de TVR. Din 2014, cei doi s-au căsătorit, iar din iubirea lor s-a născut Mina, o fetiță acum în vârstă de 7 ani.

Familia lor mai cuprinde, însă, două fete, pe Andreea, în vârstă de 28 de ani (din prima căsătorie a lui Alice Dumitrescu), şi Maria (20 ani), născută în urma unei scurte relaţii pe care mama sa a avut-o cu un coleg de breaslă. Pentru Horia Brenciu, însă, Andreea și Maria sunt fetele lui, le iubește și ocrotește exact ca un tată protector.

Horia Brenciu şi-ar dori să mai adopte un copil

„Deocamdată nu am început nimic. Şi Toma a venit la noi fără să căutam neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înţeles, o dată-n plus, că dacă ţi-e dat să primeşti ceva, totul se poate împlini”.

De asemenea, Brenciu a oferit sfaturi cuplurilor care îşi doresc să adopte şi a povestit cum a fost pentru el şi soţia sa această experienţă:

„Adopţia este un proces complex. El are darul de a sonda cât de mult doreşte un cuplu să iubească un copil. E greu, dar nu imposibil, iar când vezi copilul, nimic nu mai contează. Uiţi de orice efort, supărare sau frustrare”.

„Eu cred că în România mai sunt multe lucruri la care trebuie să lucrăm. Adopţia este, cu siguranţă, unul dintre ele. Dar am decis de la o vreme să nu mă mai plâng şi să acţionez. Să nu mai aştept pe altcineva s-o facă şi să fiu eu cel care trece la acţiune şi face ceva concret”, a mai declarat artistul.

 

Publicat: 25 mai 2020, 10:31 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă