Horia Brenciu, declarație de dragoste pentru femeia care îi este alături de mai bine de 14 ani: ”O admir și o ador pentru toate momentele…”

Publicat: 19 sept. 2020, 12:33 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Horia Brenciu poate spune că este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Are o familie minunată formată dintr-o soție iubitoare și patru copii frumoși, iar despre cariera sa de succes s-ar putea spune foarte multe lucruri. Recent, în cadrul unui interviu celebrul artist a vorbit despre relația cu partenera sa, dar și despre cum îi place cel mai mult să își petreacă timpul cu familia sa.

Horia Brenciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de 14 ani, cu Alice Dumitrescu, iar împreună au patru copii, de care se sunt tare mândri!

În ceea ce o privește pe partenera lui, solistul susține că o admiră extrem de tare: „Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copiii ai noștri în frâu. O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Și cred că o să mai am multe de admirat la ea, pentru că acele cursuri menționate mai sus sunt doar începutul…”, a spus Horia Brenciu pentru avantaje.ro.

Vedeta de la PRO TV recunoaște că e gelos, însă evită discuțiile cu soția sa, mai ales în fața copiilor pentru că își dorește în casă numai „zâmbetele, chiotele și îmbrățișările”: „Omul e un adevărat univers. Alice respectă regula asta. Nici eu nu fac rabat de la ea. Concluzia e că mai avem multe de descoperit și de experimentat”.

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu s-au cunoscut la începutul anilor ’90

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu s-au cunoscut la începutul anilor ’90, în timpul celebrei emisiuni „Şcoala Vedetelor”, difuzată de TVR. Din 2014, cei doi s-au căsătorit, iar din iubirea lor s-a născut Mina, o fetiță acum în vârstă de 7 ani.

Familia lor mai cuprinde, însă, două fete, pe Andreea, în vârstă de 28 de ani (din prima căsătorie a lui Alice Dumitrescu), şi Maria (20 ani), născută în urma unei scurte relaţii pe care mama sa a avut-o cu un coleg de breaslă. Pentru Horia Brenciu, însă, Andreea și Maria sunt fetele lui, le iubește și ocrotește exact ca un tată protector.

Publicat: 19 sept. 2020, 12:33 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă