Gino Iorgulescu, sfatuit la radio sa musamalizeze crima comisa de fiul sau

Publicat: 20 oct. 2019, 13:14 Autor: Simona Vedete

Dumitru Dragomis, fostul sef al LPF, este de parere ca banii pot inlocui fara probleme lipsa unui parinte.

Gino Iorgulescu, sfatuit sa musamalizeze crima. La data de 8 septembrie, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu, a provocat un accident ingrozitor, soldat cu moartea unui om, Dany Vicol, dupa ce a intrat pe contrasens pe soseaua Chitilei.

Dupa ce s-au efectuat testele la IML, s-a stabilit ca Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de si 1,96 g/l de alcool in sange si consumase cocaina in noaptea producerii accidentului.

Gino Iorgulescu, sfatuit sa musamalizeze crima

Astfel ca a ajuns la Spitalul Elias, iar la 25 septembrie el a fost scos din tara dupa mai multe incercari nereusite si internat la o clinica privata din Italia.

Daniel Vicol (24 de ani), barbatul care conducea masina lovita frontal de autoturismul fiului sefului Ligii Profesioniste de Fotbal, era tatal unei fetite de 7 ani dar si a unui baiatel de 4 luni.

„Eu m-am rugat la Dumnezeu pentru sănătatea lui Mario, chiar dacă Gino şi Justin Ştefan s-au constituit în fals parte civilă să mă bage la închisoare nevinovat în dosarul cu drepturile TV. Dar îi recomand lui Gino să închidă problema.

Să le facă celor doi copii rămaşi orfani câte un cec de 500.000 de euro pentru fiecare, pentru că, dacă nu face pace, nici că o va avea toată viaţă cu familia decedatului.

Mario, un copil răsfăţat, a greşit grav, dar problema ţine de educaţia prost primită, iar Gino trebuie să o rezolve cu acele cecuri şi să aibă grijă de acei copii nevinovaţi”, a declarat Dumitru Dragomir la Radio Sport 1.

Publicat: 20 oct. 2019, 13:14 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă