Gică Popescu, diagnosticat cu noul coronavirus. Cum se simte fostul fotbalist

Publicat: 08 Sep. 2020, 08:19 Vedete
Gică Popescu, diagnosticat cu noul coronavirus. Cum se simte fostul fotbalist

Fostul căpitan al naţionalei de fotbal a fost diagnosticat ca fiind infectat cu noul coronavirus, anunţă FC Viitorul Constanţa, club unde Gică Popescu ocupă funcţia de preşedinte.

Fostul căpitan al „Generaţiei de Aur” este asimptomatic, se simte bine şi aşteaptă schema de tratament pentru a scăpa de infecţie. Anunţul infectării sale cu coronavirus a fost făcut chiar de clubul unde este preşedinte.

„FC Viitorul Constanța anunță că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de președintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv. Contrar acestui rezultat, președintele clubului nostru nu prezintă niciun fel de simptome. În continuare se va aștepta un răspuns al DSP București pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situații. Acest test a fost efectuat separat de restul echipei noastre, astfel că ne continuăm pregătirea meciului cu Universitatea Craiova în condiții normale”, se arată într-un comunicat al FC Viitorul Constanţa.

883 de cazuri noi de corovirus în ultimele 24 de ore

Până pe 7 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 95.897 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 40.454 de pacienți au fost declarați vindecați și 12.339 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 883 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 239 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Publicat: 08 Sep. 2020, 08:19 Vedete
Pe aceeași temă