Anunț îmbucurător! Statul unde se încep testele clinice pentru un tratament împotriva noului coronavirus

Publicat: 07 Sep. 2020, 08:33 Arhiva

Un alt stat a anunțat faptul că începe testele clinice pentru un nou tratament împotriva noului coronavirus. Astfel că, cercetătorii din Costa Rica încep studiile clinice pentru un tratament mai ieftin.

Potrivit stirileprotv.ro, tratamentul mai ieftin din Costa Rica este dezvoltat de către Institutul Clodomiro Picado (ICP) al Universităţii din zona respectivă, iar acesta conține anticorpi de la cai. Tratamentul urmează să fie testat pe 26 de pacienți de la jumătatea lunii septembrie, potrivit președintelui Fondului de Securitate Socială care administrează centrele de sănătate pulbică.

Costa Rica a început testele clinice pentru un tratament împotriva noului coronavirus. Ce conține acesta

În condițiile în care rezultatele studiului de cea de-a doua fază vor fi încurajatoare, atunci vor dori să aplice tratamentul pe o scară mai largă, în spitale. Există 471 de pacienţi internaţi cu coronavirus spitalizaţi în Costa Rica.

”Suntem mândri să ştim că acest produs va salva vieţi până când vaccinul va ajunge la populaţie. O facem cu resursele noastre, fără a fi nevoiţi să stăm la coadă sau să concurăm împotriva altor ţări, aşa cum se poate vedea cu posibilele vaccinuri”, a spus Alberto Alape, coordonator de proiect la ICP.

Tratamentul pentru noul coronavirus se bazează pe experienţa utilizării anticorpilor calului pentru a dezvolta medicamente anti-venin de şerpi. Au importat proteina virală din China şi Regatul Unit şi au injectat-o în şase din cei 110 cai pe care IPC îi foloseşte pentru testare.

”Pe lângă principiul solidarităţii şi faptul că acest lucru a fost făcut cu medicamente anti-venin pentru muşcăturile de şarpe, ştim că într-o pandemie propria bunăstare este legată de bunăstarea vecinilor”, a spus Alberto Alape.

Copilul care a prezis pandemia de coronavirus, noi mărturisiri

Copilul care a prezis pandemia de coronavirus face noi previziuni înfiorătoare, acesta susținînd că sfârșitul lunii este mai aproape decât ne-am fi imaginat, iar urmărul an nu va fi mai bine, ci din ce în ce mai rau!

”Conform astrologilor, începând din noiembrie 2020 și până în noiembrie 2021 va fi un dezastru. Nu se știe dacă o prăbușire economică, un război sau pandemia se va intensifica. Saturn și Jupiter vor intra în conjuncție și, de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru au avut loc dezastre. Ultima dată când aceste planete au fost așa aproape a fost acum 400 de ani. Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID.

Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri”, a fost mărturia lui Abhigya Anand, într-un filmuleț pe care l-a urcat pe rețelele de socializare.

Publicat: 07 Sep. 2020, 08:33 Arhiva
Pe aceeași temă