Gheorghe Dincă ar fi violat alte 4 – 5 fete sub 15 ani. Tudorel Butoi susține acest lucru

Publicat: 04 Sep. 2019, 15:39 Life
Gheorghe Dincă ar fi violat alte 4 – 5 fete sub 15 ani. Tudorel Butoi susține acest lucru

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a declarat, miercuri, la „Marius Tucă Show” că are informații șocante.

Gheorghe Dincă ar fi violat alte 4 – 5 sub 15 ani, familiile reclamând aceste fapte în fața procurorilor. Tudorel Butoi dă mai multe informații cu privire la acest lucru.

„Sunt 4 – 5 fetițe sub 15 ani. E altă speță. O familie dintre ei, de pe acolo, vine și îi spune lui Dincă: . Nu au apucat ăia să ajungă în câmp și a violat fata.

Gheorghe Dincă ar fi violat alte 4 – 5 fete

ancheta se complica

Informația clară. Dintr-o familie de romi (e fata – n.r.). Vom vedea ce s-a întâmplat. Ele au mărturisit aceste fapte la parchet și vom vedea care e soarta lor acum”, a spus Tudorel Butoi la „Marius Tucă Show”.

Butoi a mai spus că el este convins că Gheorghe Dincă nu le-a dus pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu la locuința sa pentru a le ucide, ci pentru a întreține cu ele raporturi sexuale.

„Eu spun că nu le-a adus ca să le ucidă, ci pentru a întreține raporturi sexuale în interesul lui. Și mai departe urma să le traficheze. Fetele nu au mai vrut. Aceste două fete nu au vrut.

Fetele acestea s-au opus, s-au bătut cu prostălăul ăsta, ca dovadă sângele pe pereți. (…) Apoi, local și dacă era loc pentru afară, pe bani, premisele sunt (pentru trafic – n.r.), legat de fetele pe care le are el în Italia etc”, a mai spus Tudorel Butoi.

Publicat: 04 Sep. 2019, 15:39 Life
Pe aceeași temă