Elena Ionescu vine cu noi declaratii dupa divort: „Nu sunt nici prima, nici ultima”

Publicat: 04 sept. 2019, 13:28 Autor: D. C. News 3

Artista a divortat de partenerul ei de viata, Dragos Staciu, si a dat mai multe informatii despre acest lucru.

Elena Ionescu vine cu noi declaratii dupa divort. Artista si Dragos au hotarat ca nu mai exista cale de impacare, astfel ca au depus actele pentru divort. Cei doi au impreuna un copil, un baietel pe nume Razvan.

Artista a hotarat ca este cazul sa spuna tot adevarul despre divort si cum se simte in acest moment, chiar daca este un subiect intim si extrem de sensibil pentru ea.

Elena Ionescu vine cu noi declaratii dupa divort

Elena Ionescu divorteaza

„Sunt foarte bine. Am toate motivele, am ce e mai de preţ în viaţa asta, un copilaş atât de frumos. Merg mai departe pentru că am pentru ce. Nu sunt nici prima, nici ultima. Viaţa e făcută s-o trăim spontan, aşa cum nu te aştepţi. Asta este cea mai bună alegerea pe care am făcut-o în momentul de faţă amândoi. Dragoste cu forţa nu se poate.

Ruptura se produce în timp, nu neaparat că e o ruptură, ci o decizie înţeleaptă atunci când îţi dai seama că nu te mai potriveşti cu acel om, că nu mai vreţi să mergeţi pe acelaşi drum împreună.

Singura probleme pe care mi-o asum este să fii pripit în viaţă, la noi s-a întâmplat totul într-un singur an. După ce am rămas însărcinată, m-am căsătorit imediat tocmai din dorinţa de a avea o familie pentru cel mic. Şanse de împăcare nu mai sunt.

Noi suntem hotărâţi până la capăt. Pe data de 10 se va pronunţa divorţul. A fost o decizie de comun acord. Dragoş îşi vizitează bebeluşul de câte ori are ocazia. Am păstrat o relaţie decentă, dar nu putem spune de prietenie extraordinară”, a spus Elena Ionescu, potrivit Libertatea.

Publicat: 04 sept. 2019, 13:28 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă
×