Gheorghe Dinca a mai facut o victima! Totul s-a intamplat cand tanara avea 9 ani, iar acum s-a aflat tot

Publicat: 15 Oct. 2019, 10:00 News 4

O fata in varsta de 18 ani a povestit cu groaza ce i-a facut Gheorghe Dinca atunci cand avea noua ani.

Gheorghe Dinca a mai facut o victima! Aparent parintii tinerei abuzate il cunosteau pe suspectul de la Caracal si chiar se vizitau destul de des, nestiind ce fel de om era cu adevarat.

Nicio secunda nu le-a trecut prin cap ca ar fi capabil sa-si bata joc de niste tinere inocente, marcandu-le pe viata. Se pare ca Dinca venea din ce in ce mai des in casa fetei, in special cand era singura.

Gheorghe Dinca a mai facut o victima!

Cine este misterioasa Ioana, iubita lui Gheorghe Dinca!

Tot acest cosmar a durat mai bine de un an, insa nu a putut sa vorbeasca niciodata despre lucruri groaznice care i s-au intamplat. Fata a declarat sub protectia anonimatului pentru un post de televiziune ce i-a facut Gheorghe Dinca.

„La început am zis că poate este doar o joacă sau cine ştie ce. Eram un copil de nouă ani, nici nu ştiam ce este aia. A început să-mi bage mâna în pantaloni, după să mă sărute, să-mi pună mâna pe sâni.

Am rămas blocată, am făcut un atac de panică. Am rămas în faţa lui, nu am ştiut ce să mai spun. Probabil că m-a văzut că nu am nicio reacţie şi probabil şi-a făcut curaj să continue.

Mi-a spus că vrea să rămânem prieteni, să nu spun la nimeni, că nu vrea să ne certăm. M-a obligat să mă uit la filme. Nu m-am putut uita pentru că, vă daţi seama, mi se părea ceva ieşit din comun. Era ceva nou pentru mine.

M-a agresat. M-am zbătut. Dar eram un copil, ce forţă aveam eu. Ştiu că atunci a auzit uşa, l-a strigat unchiul meu. I-a zis nea Popicule, vino să vedem ce am făcut. Şi atunci m-a îmbrăcat, a oprit monitorul şi a ieşit afară.

Am început să plâng. Ştiu că m-am speriat şi am vrut să plec acasă. I-am spus unchiului că vreau acasă. M-a întrebat de ce şi am spus că vreau să merg să mă joc cu copiii pe stradă. Nu am putut spune la nimeni. Nu este ceva de vorbit.

Mă rog, atunci nu era de vorbit. Şi de atunci el tot venea. În timpul programului de lucru al alor mei. De obicei mă prindea numai pe mine singură. S-a repetat momentul de fiecare dată când venea”, a spus tanara, potrivit Cancan.

Publicat: 15 Oct. 2019, 10:00 News 4
Pe aceeași temă