O noua scrisoare primita de familia Luizei, la 6 luni de la disparitia fetei

Publicat: 14 oct. 2019, 21:04 Autor: Simona News 3

Familia tinerei nu-si mai gaseste linistea dupa ce Luiza a disparut fara urma in luna aprilie.

O noua scrisoare primita de familia Luizei. A aparut o noua scrisoare care a cutremurat familia Luizei, adresata bunicului fetei. Aceasta a fost trimisa prin posta.

In respectiva scrisoare se vorbeste despre „femeia in rosu”, care aparent a fost filmata in apropierea Luizei Melencu, cu putin timp inainte ca aceasta sa urce in masina lui Dinca.

O noua scrisoare primita de familia Luizei

Luiza Melencu activa in WhatsApp

„Daţi-mi voie să vă zic din sursă sigură că această doamnă are o fată”, sunt primele cuvinte regasite la inceputul scrisorii.

„Pentru noi e un calvar orice scrisoare… Nu ştiu ce să mai cred. E ceva… nu ştim ce să mai credem, după cine să ne mai luăm. Noi avem impresia că toate sunt false. În primul rând, azi e data de 14, astăzi Luiza face şase luni de când a plecat. Un răspuns concret nu avem.

Toate autorităţile merg pe o singură pistă, asta e cel mai dureros. Părerea mea este că Luiza nu este moarte. Pe altă pistă nu se merge… O să se muşamalizeze cât de curând, părerea mea”, a declarat mama Luizei Melencu la Acces Direct.

Noi fragmente osoase, găsite în liziera unde Gheorghe Dincă spune că ar fi trupul Luizei Melencu

Poliţiştii judiciari şi criminalişti din Slatina au făcut o nouă cercetare în cazul Caracal. În liziera unde Gheorghe Dincă a indicat că ar fi trupul Luizei Melencu au fost găsite noi fragmente osoase. Acestea au fost trimise către DIICOT Structura Centrală şi urmează să fie analizate.

Luni se împlinesc 6 luni de la dispariţia Luizei Melencu, adolescenta care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă în luna aprilie.

Analizele FBI unde a fost trimis şi AND-ul Monicăi Melencu, mama Luizei, vor fi gata în două luni.

Publicat: 14 oct. 2019, 21:04 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă