Geanina Ilies, declaratii uluitoare despre „Ferma”: „A fost un joc, pe care l-am inteles si pe care l-am tratat cu calm”

Publicat: 14 apr. 2019, 12:23 Autor: Simona Vedete

Fosta vedeta de televiziune a rupt tacerea si a spus cu ce impresii a ramas dupa "Ferma".

Geanina Ilies a fost eliminata de la „Ferma”, show transmis de Pro TV, dupa ce s-a duelat cu Brigitte Sfat. Frumoasa vedeta insa nu este trista din aceasta cauza, fiindca a privit totul ca pe o experienta inedita.

Astfel, Geanina a decis sa lase un mesaj pe unul din conturile ei de socializare si sa spuna fanilor ce crede cu adevarat despre acest show si cu ce impresii a ramas.

Geanina Ilies, declaratii uluitoare despre „Ferma”

Geanina Ilies, declaratii uluitoare despre

„A fost o provocare, poate cea mai mare din viața mea. A fost o nebunie în care un amalgam de gânduri și sentimente mi-au oferit șansa să trăiesc cea mai interesantă experiență de viață.❤️ Am cunoscut tipologii de oameni diferiți, de care m-am atașat și nu am purtat ranchiună nimănui, indiferent de situații.

A fost un joc, pe care l-am înțeles și pe care l-am tratat cu calm, cu maturitate, cu răbdare și îngăduință.  Am trecut prin probe fizice mai mult decât intense prin care am învățat că autodepașirea este cel mai bun drum pe care poţi să-l urmezi pentru a scoate la lumină tot ce există mai bun în tine.

Am învățat să mă bucur poate și mai mult de lucrurile simple în acea #cocioabă din mijlocul pădurii și poate cel mai important în acest show a fost faptul că orice pierdere poate fi un câștig! A fost frumos, a fost greu, a fost cu lacrimi și întotdeauna va fi cu zâmbete! A fost Ferma. Un nou început!

Vă mulțumesc vouă, celor care m-ați susținut și ați fost alături de mine, pentru gândurile voastre cu cele mai sincere și frumoase mesaje!”, a scris Geanina Ilies pe unul din conturile sale de socializare.

Publicat: 14 apr. 2019, 12:23 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă