Grigore Lese, scandal monstru pe scena! Artistul si-a iesit din minti: Gata! Indisciplina! Puteti sa injurati. Credeti ca ma trag de sireturi asa cu cine vreti? VIDEO

Publicat: 11 Dec. 2018, 13:11 Vedete

Maestrul a fost protagoniul unei scene total neobisnuite pentru un artist, mai ales pentru unul de talia si anvergura lui Grigore Lese.

Grigore Lese, scandal monstru pe scena! Artistul si-a iesit din minti!

„Opriti! La revedere domnilor! Imi pare foarte rau! A intrat doamna, asta este…la revedere! Gata, gata! Indisciplina. Puteti sa injurati si sa scrieti unde vreti, nu ma intereseaza. Eu am spus ceva. La revedere. Nicu imi pare foarte rau, dar nu ne jucam. Poate sa vina mama aici, poate sa vina oricine si Hristos, eu am pus o conditie, punct. Cand am plecat de la Bucuresti am spus, vreau un concert „Un secol de dor”, vreau la monument sa fie mai scurt si punct.

Cum adica sa cant pentru dumneavoastra daca dumneavoastra nu-mi asigurati conditii de a canta? Dumneavoastra credeti ca ma trag de sireturi asa cu cine vreti? Luati o pauza, ma duc eu sa mananc si acuma hotarasc io cand dau concertul, nu cand vreti dumneavoastra, pai sa ne respectam”, au fost replicile extrem de dure pe care Grigore Lese le-a aruncat publicului direct de pe scena.

Concertul a fost organizat de primăria Târgu Lăpuş, cu ocazia zilei de 5 decembrie, când în localitate sunt comemoraţi eroii care au căzut în1918. În memoria lor există un monument în localitate, unde în fiecare an se oficiază o slujbă comemorativă.

« Pagina anterioară

Publicat: 11 Dec. 2018, 13:11 Vedete
Pe aceeași temă