Gabriela Cristea, modul inedit prin care reuşeşte să se ferească de caniculă. Trucul pe care îl foloseşte vedeta

Publicat: 10 iul. 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Gabriela Cristea este foarte activă pe reţelele de socializare, acolo unde obişnuieşte să discute cu cei care o urmăresc diferite subiecte. Dacă până acum, vedeta sărea în ajutorul gospodinelor cu tot felul de reţete delicioase, de această dată le-a oferit fanilor un sfat care i-ar putea ajuta să treacă mai uşor peste această perioadă cu temperaturi ridicate. Iată ce le-a spus.

Într-o postare pe rețelele sociale, Gabriela Cristea le-a recomandat urmăritorilor săi să consume în această perioadă mâncăruri sărate. Vedeta spune că acest lucru ne-ar putea ajuta să transpirăm mai mult, iar sărurile din organism s-ar pierde.

Gabriela Cristea, modul inedit prin care reuşeşte să se ferească de caniculă

Astfel, vedeta ia o pastilă cu săruri, care, spune ea, ar avea un efect benefic.

„Vă sfătuiesc să mâncați un pic mai sărat în perioada asta, pentru că prin transpirație se pierd și sărurile. Atunci aveți nevoie de o cantitate un pic mai mare de sare, ca să nu vă deshidratați. Eu, de exemplu, am o altă variantă.

Mi-am desfăcut aici o pastilă cu săruri și să știți că le dau și fetelor câte o jumătate de pastilă pe zi, pentru că nu îmi place să mănânc sărat. Vedeți și voi care variantă vi se potrivește mai bine, pentru că există riscul deshidratării”, a explicat Gabriela Cristea, potrivit Fanatik.

Gabriela Cristea a vorbit despre o perioadă grea din viaţa ei

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt împreună de mai bine de 10 ani. Cei doi au împărţit multe momente frumoase, dar şi mai puţin plăcute în toată această perioadă.

Recent, vedeta de la Antena Stars și-a amintit cât de greu i-a fost în perioada în care era însărcinată cu primull copil, fiica sa, Victoria.

„O să vă vorbesc despre cele mai grele două săptămâni din viața mea, atunci când eram însărcinată cu primul meu copil, Victoria. Atunci am avut atacuri de panică. Sunt sigură că sunt multe femei care se vor recunoaște în perioada de atunci. Eram într-una din cele mai fericite momente din viața mea sau cel puțin așa mă gândeam la momentul acela. Eram însărcinată și urma să nasc.

Eram gravidă în aproape 8 luni, dar aveam niște gânduri care au apărut încă de la începutul sarcinii și care au început să se acutizeze. Gândurile mele aveau legătură cu momentul nașterii. Mă gândeam «oare o să îmi iubesc copilul de la naștere? Oare o să fiu eu mama suficient de bună?» Dar până să ajung acolo, mă gândeam dacă o să reușesc să duc la bun sfârșit momentul nașterii.

Erau niște gânduri care, la o primă vedere, par să nu te afecteze, dar o femeie însărcinată, în momentul în care este măcinată de astfel de gânduri și probabil mai mult de jumătate dintre femeile însărcinate au genul acesta de gânduri, pentru femeile însărcinate și pentru mine la momentul respectiv, au fost crunte. Efectiv nu am mai reușit două săptămâni să dorm, atât de tare eram măcinată de aceste gânduri”, a povestit Gabriela Cristea, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Facebook. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

 

Sursă foto: social media

Publicat: 10 iul. 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×