Fiica cea mică a Gabrielei Cristea, abuzată emoțional de educatoare: „Mușca niște copii, nici nu vorbea cum trebuie și arăta o frustrare”

Publicat: 10 apr. 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Gabriela Cristea a povestit în cadrul unui interviu recent despre perioada în care a avut probleme cu fiica ei cea mică, Iris. Se pare că micuţa a fost abuzată emoţional de una dintre educatoarele de la grădiniţă, lucru care a marcat-o profund. Fetiţa îşi schimbase total comportamentul, iar părinţii ei nu ştiau cum să gestioneze situaţia. Ulterior au aflat care era, de fapt, problema.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Gabriela Cristea are o relaţie apropiată cu cei care o urmăresc şi ori de câte ori are ocazia împărtăşeşte cu aceştia diferite lucruri din viaţa ei. Recent le-a povestit urmăritorilor un episod care a marcat întreaga familie.

Fiica cea mică a Gabrielei Cristea, abuzată emoțional de educatoare

Se pare că anul trecut fiica ei, Iris, a fost supusă unui „abuz emoțional” din partea unei educatoare. Ulterior, prezentatoarea TV a dat mai multe detalii și a explicat ce măsuri a luat împreună cu Tavi Clonda.

„Eu, trebuie să recunosc, am trecut printr-un moment emoțional foarte grav cu Iris. Nu am vorbit niciodată despre chestia asta. Iris a fost supusă unui abuz emoțional, ca să zic așa, din partea unei educatoare, care n-a înțeles că educația unui copil se face cu vorbă bună. Educația unui copil este cel mai încăpățânat copil, dar și cel mai înțelegător în momentul în care vorbești cu ea ca de la egal la egal și îi explici lucruri.

Mușca, este o formă prin care copiii se exprimă în momentul în care nu știu să spună cu subiect și predicat anumite lucruri sau să ceară, ori au niște sentimente pe care nu pot să le exprime altfel și făcea asta și după ce depășise vârsta de 3 ani și a făcut până la un moment dat și a fost pedepsită de către educatoare, a strâns-o e mână și a certat-o. Mă rog, îl mușcase foarte tare pe un băiețel. Mai mult decât atât, mama acelui băiețel a considerat de cuviință că ar trebui să vină și să o apostrofeze pe fiica mea în condițiile în care ea nu era de față cu niciun pedagog sau tutore de drept”, și-a început mesajul Gabriela Cristea.

„A fost un episod foarte greu pentru noi de gestionat. Acum mai puțin de un an s-a întâmplat, trei ani și puțin avea, atunci am zis că mut munții, nu știam de ce un copil care cânta, dansa, era vesel, devenise introvertit. Am crezut că am greșit noi. Nici măcar nu a îndrăznit să ne zică nouă, pentru că noi discutam cu așa numitul pedagog și probabil credea că suntem într-o cârdășie și nici față de noi nu a reușit să se deschidă”, spunea Gabriela Cristea.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 10 apr. 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×