Gabriela Cristea, în pragul disperării. Vedeta de la Antena Stars a răbufnit pe internet. Ce spune despre relaţia cu Tavi Clonda: „În momentul în care noi ne-am cunoscut…”

Publicat: 01 apr. 2024, 14:33 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Gabriela Cristea formează un cuplu cu Tavi Clonda de mai bine de 10 ani. Cei doi au împreună două fetiţe superbe de care sunt foarte mândrii. Deşi încearcă să îşi trăiască viaţa în linişte, cuplul a trecut de-a lungul timpului prin multe momente grele. Chiar şi recent, vedeta de la Antena Stars a răbufnit în mediul online din cauza comentariilor negative primite de la internauţi. 

Viaţa cuplului a fost aspru judecată de internauţi de-a lungul timpului. Deşi au ales de cele mai multe ori să nu răspundă comentariilor negative, de această dată Gabriela Cristea nu s-a mai putut abţine. Prezentatoarea TV i-a pus la punct pe cei care au comentat la adresa partenerului său de viaţă.

Gabriela Cristea, mesaj dur pe internet

Recent, diferența de vârstă dintre cei doi a devenit un subiect de discuţie pentru internauți. Gabriela Cristea are 49 de ani, iar Tavi Clonda 44 ani.

Deși prezentatoarea TV este cu cinci ani mai mare decât partenerul ei de viață, acest lucru nu a fost niciodată un impediment în relația lor. Cu toate acestea, unele persoane au comentat despre acest lucru, fapt care a deranjat-o enorm pe vedeta TV.

„Să ne fie ușor, voi începe cu mine, de la exemplul meu. Diferența dintre mine și soțul meu este de aproape 5 ani. 4 ani și 11 luni, să fiu mai exactă. În momentul în care noi ne-am cunoscut, nici nu l-am întrebat câți ani are, nici nu m-a întrebat. Ulterior, ne-am hotărât să pornim la drum într-o relație. Abia după am aflat ce vârstă are el și el ce vârstă am eu.

Și nu a fost niciun impediment. Pentru că în momentul în care am aflat vârsta biologică, deja eram implicați emoțional și lucrurile mergeau foarte bine între noi, nu a fost nici măcar un motiv care să ne despartă unul pe celălalt. Și acum intervine „radio șanț». Haideți să o luăm metodic și să vorbim despre situația asta, pentru că nu sunt eu singura care a ales să aibă o relație cu un bărbat mai mic cu câțiva ani.

Doar că formula pe care mi-a adresat-o a fost de noaptea minții. «Ai putea să-i fii mamă». Eu aș putea să-i fiu mamă soțului meu? Cred că bateți câmpii. Aveți o minte mult prea perversă  și nefericită ca să faceți astfel de afirmații sau poate că v-ați început viața intimă de la 4 ani, ca să puteți să aveți un copil la 5 ani”, a povestit Gabriela Cristea, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Facebook.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 01 apr. 2024, 14:33 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă