Gabriela Cristea, adevărul despre relația cu Tavi Clonda! Anunțul făcut după 10 ani de căsătorie

Publicat: 14 mai 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Gabriela Cristea a oferit din nou detalii despre viața sa privată, ea fiind una dintre vedetele din România care împărtășesc cu fanii ceea ce se petrece și în spatele camerelor de filmat. Prezentatoarea a scos la iveală care este cel mai mare regret al ei.

Informația momentului despre Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, figura cunoscută a televiziunii, a uimit din nou audiența prin sinceritatea sa într-un recent podcast al Ilincăi Vandici.

Vedeta și-a deschis inima și a împărtășit cu publicul regretele și învățămintele sale din viața amoroasă, oferind în același timp sfaturi prețioase despre cum fie gestionate separările.

Ea a recunoscut că regretele au fost parte a călătoriei ei, menționând că nu și-a apreciat suficient valoarea în relațiile anterioare.

”Am regrete vis a vis de mine, ca femeie, pentru că ar fi trebuit să mă respect un pic mai mult pe mine. Nu am prea știut cum să gestionez relațiile cu bărbații din viața mea. Probabil că de aceea nici nu am avut noroc fabulos în prima parte a vieții în relațiile pe care le-am avut pentru că nu am știut să mă apreciez pe mine.

Relația cu Tavi a fost cea mai deschisă și cea mai cinstită din viața mea. Am avut și o discuție atunci, cu Tavi, și i-am spus: Dacă vrei să ne despărțim, dacă tu crezi că ai putea să faci un copil cu altă femeie, n-o să am nimic împotrivă. Am avut noroc cu el. Tavi e mai tânăr cu aproape 5 ani față de mine, dar nu am simțit niciodată”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Relația cu Tavi Clonda a schimbat-o

Totuși, relația cu Tavi Clonda a adus o schimbare în viața ei. Aceasta a descris legătura lor ca fiind cea mai deschisă și cinstită din viața ei. Gabriela Cristea a subliniat importanța respectului reciproc și a onestității în cadrul relației lor.

Ea a vorbit deschis despre faptul că în ceea ce privește separările, este important să:

rămânem civilizați să evităm vorbele urâte și jignitoare

”Te iubești cu femeia aia, ai intimitate cu ea, și după aia tu te apuci să o faci albie de porci? Păi iartă-mă că îți spun, dar tu te faci albie de porci pe tine”, spune ea.

Gabriela Cristea a oferit un exemplu de maturitate și înțelepciune, insistând că iubirea și respectul sunt fundamentale în orice relație sănătoasă.

foto: social media

Publicat: 14 mai 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×