Gabriela Cristea, despre relaţia traumatizantă pe care a avut-o cu părinţii săi: „Nu aveam voie să avem nicio părere”

Publicat: 23 apr. 2024, 11:05 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Gabriela Cristea a vorbit în cadrul unui interviu recent despre relaţia defectuoasă pe care a avut-o cu părinţii săi. Prezentatoarea de la Antena Stars şi-a adus aminte de copilăria ei, dar şi de regulile pe care trebuia să le respecte mereu şi care au afectat-o enorm pe parcursul vieţii.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gabriela Cristea nu a avut o relaţie bună cu părinţii ei. Vedeta a fost criticată aspru pentru că nu a mai ţinut legătura cu aceştia, dar şi pentru faptul că a ales să nu participe la înmormântarea mamei ei. Despre acest subiect, soţia lui Tavi Clonda s-a ferit întotdeauna să vorbească, însă recent şi-a adus aminte de un lucru pe care nu-l va uita niciodată din copilărie.

Bruneta a povestit că părinții ei au fost foarte duri cu ea și cu fratele ei. Vedeta a explicat că nu și-ar dori să le transmită și fiicelor ei aceleași lucruri, dat fiind că ei i-au afectat încrederea în sine și a avut mult de muncă pentru a și-o recâștiga.

Noi, de exemplu, nu aveam voie să avem nicio părere. Părerea noastră nu conta, nu era luată în calcul. Când veneau musafiri, nu exista să stăm la masă. Eram trimiși în camera noastră. Nu participam la discuții cu oameni mari.

Probabil foarte multe lucruri nu mai simțeam pentru că regulile au fost implementate când noi eram foarte mici. „Bătaia e ruptă din Rai.’ Încerc să nu le implementez copiilor aceste cuvinte. A avut repercursiuni foarte mari. Încrederea în mine a trebuit să mi-o dezvolt singură și să îmi găsesc resursele”, a povestit Gabriela Cristea în cadrul podcastului „Mami, crește-mă frumos”, realizat de Diana Bișinicu.

Gabriela Cristea nu acceptă criticile cu privire la creșterea fetițelor

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost binecuvântați, cu două fiice superbe, Victoria Bella Margot (5 ani) și Iris Thea Selena (4 ani).

Vedeta Antena Stars nu acceptă să i se spună cum să își crească fetițele. Mai mult, ea declară că nimeni nu este îndreptățit să îi spună dacă este o mamă bună sau nu.

Pe rețelele sociale și eu am parte de toate tipurile de urmăritori. Există și hateri, dar nu atât de mulți, poate și pentru că nu mi-am dorit să vorbesc despre subiecte controversate și atunci am dat-o mai pe soft, familie, uneori e prea multă dulcegărie. Eu nu accept lucrurile legate de copii, dacă cineva îmi jignește copilul, nu-mi plac imperativele „Oprește-te’, „Tunde-le’, „Fă-le’, nu, să ne oprim, nu e nimeni capabil să-mi spună cum să-mi cresc copiii.‘, a continuat aceasta.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 23 apr. 2024, 11:05 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×