Gabriela Cristea desființată pe internet: „Ce doamnă a fost … și ce a ajuns”. Cum a reacţionat Tavi Clonda

Publicat: 15 apr. 2024, 15:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Gabriela Cristea a primit un nou val de critici pe internet din cauza felului în care arată. De ceva timp, vedeta de la Antena Stars este blamată de internauţi pentru orice postează în mediul online. 

De-a lungul timpului, Gabriela Cristea s-a confruntat cu părerile negative ale oamenilor, însă în ultima perioadă, criticile par din ce în ce mai multe.

Recent, soţia lui Tavi Clonda a publicat în mediul online un filmuleţ în care le explică celor care o urmăresc cum să prepare un fel de mâncare. Nu acest lucru le-a atras atenţia internauţilor, ci felul în care arată vedeta.

„Gabriela a mâncat-o pe Marceluța?”/ „Doamne, nici nu-i dai 70 de ani bunicii tale! Bravo vouă! Sănătate, mamaie!”/ „Femeia bătrână face ciorba bună”/ „Să te mândrești cu bunica ta”/ „Frumoasă bunică ai. Să-ți trăiască!”/ „De ce nu a folosit protecție solară..?”/ „Ce doamnă a fost … și ce a ajuns”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Cum a reacţionat Tavi Clonda

Chiar dacă se confruntă cu acest val de păreri tăioase și critici de multă vreme, Tavi Clonda a explicat în cadrul unui interviu recent că soţia sa nu se mai lasă afectată de părerile negative oamenilor, ci le ia în considerare doar pe cele pozitive.

„Suntem obișnuiți de atât timp (cu criticile n.r). Ea este și mai de mult decât mine în showbiz, fiind și mai mare. Comentariile pozitive sunt mai multe și mai ok. Cel mai mult a deranjat-o faza în care s-a scris că a băut la emisiune. Eu m-am supărat pe ea că a deranjat-o. Am vorbit despre ea, a deranjat-o cel mai tare. În rest, nu a fost. Nu a fost mare lucru. O deranjează știrea asta cu cozonacii ei, a făcut și acte, îi lasă 5-10-100 de zile să vadă cum sunt și are notat totul. Nu am făcut asta pentru bani, am făcut-o de plăcere. Au zis oamenii că vor și ei. Găsește locuri de muncă pentru comunitatea ei”, a spus recent Tavi Clonda, la Xtra Night Show.

Gabriela Cristea a fost aspru criticată de internauţi

De curând, Gabriela Cristea a postat un clip în care le arată internauților ce creme folosește la prepararea prăjiturilor și a cozonacilor. Vedeta a desfăcut recipientele în faţa camerei, iar membrii familiei sale au început să deguste, lucru care i-a scandalizat pe internauţi.

”Dragilor, începe luna aprilie fară păcăleli; azi ne-au venit bazele de crema pentru choux ce urmează să ajungă cât de curând la voi. Noi le-am degustat, sunt geniale. Voi cu ce vă doriți să le degustați, vă las toată lista mai jos”, a scris ea în dreptul clipului publicat pe rețelele sociale.

Cei care au urmărit imaginile au început să o critice dur şi să îi scrie tot felul de comentarii.

„Sunt pline de E-uri”/ „Chimicale la găleată, o cremă de casă se face cu ingrediente de la A la Z, adică fructe proaspete, piureuri din fructe, pastă din nuci, migdale etc”/ „Ferească Dumnezeu, baze pline de E-uri!”/ „Eu credeam că aveți rețete proprii de creme, nu industriale. Comentez pentru ca am făcut o comandă de cozonac…”/ „Să le mănânce sănătoasă ea și familia ei. Sunt pline de E-uri. În curând va ajunge la 200 kg, la cât gustă și mănâncă”/ „Perfect… degustați amândoi cu aceeași linguriță din toate vasele. Abia aștept să cumpăr!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de prezentatoarea TV.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 15 apr. 2024, 15:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×