Gabriela Cristea, o nouă afacere! Câți lei cere pe o pereche de balerini: ”Exagerezi!”

Publicat: 27 nov. 2023, 14:30 Autor: Alina Nistor Vedete

Gabriela Cristea vrea să dea lovitura cu noua ei afacere! Prezentatoarea de la Antena Stars a scos pe piață o linie de încălțări, dar fanii au pus-o imediat la zid.

După ce a lansat pe piață o colecție întreagă de cămăși și rochii pentru toate gusturile, Gabriela Cristea vrea să dea lovitura și cu altceva. Așa că, recent, a făcut anunțul pentru fani pe pagina ei de Instagram! În colaborare cu o firmă de pantofi, vedeta a lansat o colecție de încălțăminte elegantă pentru doamne și domnișoare: „Mă bucur să vă anunț că este gata colecția capsulă de pantofi. Am gândit balerini, pantofi cu toc și ghetuțe. Toate produsele sunt ușor de asortat și foarte comode de purtat. Vă las un link aici cu colecția capsulă ca să aveți de unde alege”, este anunțul Gabrielei Cristea.

Unii dintre fani au fost entuziasmați, dar alții au pus-o la zid. Și asta pentru că prezentatoarea de la Antena Stars a publicat și o imagine cu o pereche de balerini negri cu un trandafir roșu din colecția capsulă.

Gabriela Cristea, o nouă afacere cu pantofi (sursa FOTO: Instagram)

Iar când au văzut internauții prețul lor și-au pus mâinile în cap. Perechea a fost scoasă la vânzare cu prețul de 385 de lei. Iar ghetele ajung la aproape 600 de lei!

”Sunt cam piperate prețurile”/ ”Nu mi se pare că sunt niște prețuri accesibile”/ ”Prea scumpi, prea pentru bogați”/ ”Exagerezi cu prețurile”/ ”Prețul este mare”, sunt unele dintre reacțiile fanilor.

Gabriela Cristea are o afacere și cu haine

Vedeta de la Antena Stars deține o firmă încă din luna octombrie a anului 2022, prin care oferă spre vânzare articole vestimentare. Rochiile și cămățile costă câteva sute de lei per bucată. Potrivit unui site în care sunt afișate cifrele de afaceri, firma Gabrielei Cristea a înregistrat o cifră de afaceri de 1.429 de lei. Profitul este pe minus, cu 21.839 de lei.

Rochiile, care sunt disponibile pe toate mărimile, sunt purtate adesea și de soția lui Tavi Clonda: „Ea are magazinul online cu haine pe care nu le cumpără și le vinde mai departe, ci le face. Creează rochii, l-a deschis chiar înainte de sărbători. Ea face schițele, lucrează cu mai multe ateliere. Sunt haine doar pentru doamne, momentan. Rochii și cămăși foarte frumoase”, a spus artistul pentru libertatea.ro.

SURSA FOTO: Facebook/Instagram

Publicat: 27 nov. 2023, 14:30 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă