Gabriela Cristea, dezvăluiri halucinante! Adevăratul motiv pentru care nu a fost la înmormântarea mamei sale: ”Mi-era frică!”

Publicat: 31 oct. 2023, 15:03 Autor: Alina Nistor Vedete

Gabriela Cristea nu și-a condus mama pe ultimul drum și a fost aspru criticată. Prezentatoarea TV și-a deschis sufletul și a vorbit abia acum despre adevăratul motiv pentru care nu a fost prezentă la înmormântarea celei care i-a dat viață. 

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, dar nu a scăpat de critici de-a lungul timpului. Fie că a fost vorba despre familia ei sau modul în care își crește fetițele, vedeta a fost pusă la zid de multe ori. Așa cum s-a întâmplat și în momentul în care nu a fost prezentă la înmormântarea mamei sale.

Gabriela Cristea a mărturisit că între ea și părinții săi a existat mereu o relație tensionată. În copilărie, lucrurile nu au fost mereu așa. Dar când a devenit adul, totul s-a schimbat radical. Aceștia nu au fost mulțumiți de alegerile pe care ea le-a făcut în carieră. Își doreau un alt job pentru copilul lor: Nu, faci un copil ca să dai o nouă viață. Dacă o să vrea fiică-mea să îmi dea o cană de apă la bătrânețe, dacă nu…eu nu o să mă supăr absolut deloc. Mi s-a impus să fac lucrurile altfel decât le vedeam eu. Părinții mei nu erau mândri de mine când am început să lucrez în televiziune. Era mentalitatea aia că fetele care apar la TV sunt ușoare. Probabil că și-ar fi dorit să fiu balerină, nu înțelegeau de ce trebuia să schimb, să fac altceva”, mărturisea prezentatoarea TV.

Din această cauză, vedeta a decis să părăsească casa părintească pentru totdeauna și s-a mutat în Capitală ca să-și urmeze visul.

De ce Gabriela Cristea nu și-a condus mama pe ultimul drum

În 2010, mama Gabrielei Cristea s-a stins din viață. Vedeta nu a vrut nici măcar să meargă la spital să-și ia rămas bun de la cea care i-a dat viață, deși aceasta a strigat-o până în ultima clipă. Acum, în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, prezentatoarea de la Antena Stars a fost întrebată de ce nu a fost prezentă la înmormântarea mamei sale. Răspunsul ei a fost, însă, halucinant!

„Nu. Nu, pentru că situația atunci a fost foarte tensionată și pentru că… sincer, mi-a fost frică să nu-mi iau bătaie. Sunt sigură (n.r. că și-ar fi luat bătaie) și știu ce zic”, a fost răspunsul Gabrielei, menționând că nu ține legătura nici cu fratele ei.

În ciuda faptului că nu și-a luat rămas-bun de la mama ei, Gabriela Cristea mărturisește că vorbește foarte des cu ea. A încercat să închidă subiectul pentru că era vizibil că simțea un disconfort: ” „Asta nu mai… hai să o lăsăm așa. Am discuțiile mele cu ea în care vorbesc și vorbesc foarte des cu ea”.

SURSA FOTO: Instagram

Publicat: 31 oct. 2023, 15:03 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×