Gabriela Cristea s-a făcut de râs! Cum a putut să se afișeze prezentatoarea de la Antena Stars în public

Publicat: 23 oct. 2023, 11:10 Autor: Alina Nistor Vedete

Gabriela Cristea a ”comis-o” din nou! Prezentatoarea de la Antena Stars și-a făcut apariția într-un magazin din Capitală și a fost taxată dur de fani. Motivul? Opțiunea vestimentară a vedetei i-a făcut pe internauți să-și dea coate.

În ultima perioadă, Gabriela Cristea a intrat în vizorul fanilor. Soția lui Tavi Clonda a fost mai activă decât de obicei pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește diverse experiențe din viața de zi cu zi. Nu de puține ori, însă, a fost pusă la zid. Așa cum s-a întâmplat și recent. Prezentatoarea TV a dat fuga într-un magazin de textile din Capitală, ca să-și aleagă o catifea. Vrea, cu ardoare, să aibă rochii cât mai spectaculoase de Crăciun și Revelion, așa că s-a pus din timp pe treabă!

Nimic suspect până aici! Doar că un lucru a atras atenția internauților, în momentul în care s-a filmat în interiorul magazinului. Soția lui Tavi Clonda pare să aibă un obiect preferat din garderobă, pe care îl poartă extrem de des. N-ar fi asta o problemă, dar fanii au observat că ”celebrul” tricou al vedetei era murdar. Lucru care a stârnit un val de critici în mediul online.

”Mai schimbăm și noi bluza aia? E pătată și cam candește, mă gândeam eu”„Alt tricou nu mai ai Gabi? Tot cu ăla te văd în câteva filmări. Inclusiv când ți-ai făcut cumpărăturile pentru zacuscă”, Ce să zic, chestia asta cu filmatul la cumpărături mi se pare ceva de prost gust și fățărnicie pentru o persoană publică. Este o părere personală”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților. Gabriela Cristea, însă, nu a avut nicio reacție.

Gabriela Cristea are o afacere cu haine

Vedeta de la Antena Stars deține o firmă încă din luna octombrie a anului 2022, prin care oferă spre vânzare articole vestimentare. Rochiile și cămățile costă câteva sute de lei per bucată. Potrivit unui site în care sunt afișate cifrele de afaceri, firma Gabrielei Cristea a înregistrat o cifră de afaceri de 1.429 de lei. Profitul este pe minus, cu 21.839 de lei.

Rochiile, care sunt disponibile pe toate mărimile, sunt purtate adesea și de soția lui Tavi Clonda: „Ea are magazinul online cu haine pe care nu le cumpără și le vinde mai departe, ci le face. Creează rochii, l-a deschis chiar înainte de sărbători. Ea face schițele, lucrează cu mai multe ateliere. Sunt haine doar pentru doamne, momentan. Rochii și cămăși foarte frumoase”, a spus artistul pentru libertatea.ro.

Sursa foto: Facebook/Instagram

Publicat: 23 oct. 2023, 11:10 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×