Gabriela Cristea și Tavi Clonda, despărțiți din cauza timpului: „Căsătoria e o provocare! Nu mai e timp pentru noi”

Publicat: 14 apr. 2024, 10:40 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, despărțiți din cauza timpului: „Căsătoria e o provocare! Nu mai e timp pentru noi”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, despărțiți din cauza timpului. Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt despărțiți din cauza timpului. Cei doi nu mai au timp pentru căsnicia lor din cauza fetelor și a proiectelor.

Cei doi au o familie frumoasă de care se bucură în fiecare zi. Ambii sunt implicați în proiecte profesionale care le ocupă mult timp, însă încearcă să facă tot posibil pentru a nu uita de relația amoroasă. Cei doi sunt foarte deschiși și vorbesc liber despre familia lor, iar Tavi a dezvăluit cum se descurcă cu timpul și echilibrul de când fetele au crescut.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, despărțiți din cauza timpului

Astfel, Tavi Clonda a dat amănunte legate de viața de familie și relația de cuplu pe care o care cu Gabriela Cristea. Artistul a dezvăluit că de când fetele lor au crescut, este din ce în ce mai greu să găsească timp pentru a petrece decât ei doi, deși se aștepta ca lucrurile să stea altfel. El a mărturisit că le este destul de greu să găsească echilibrul și să petreacă mai mult timp ca un cuplu, doar ei doi.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, despărțiți din cauza timpului. „A început să fie din ce în ce mai greu. Culmea, am crezut că dacă trece timpul și fetele vor fi mai mari, timpul nostru împreună ar fi mai mare. Dar nu. Timpul nostru în doi se îngustează. Încercăm să facem față, pentru că, de fapt, căsătoria și cuplul reprezintă o provocare. Dar nu putem lăsa copiii, nici pe noi. Atunci echilibrul este greu de găsit. Și aici am venit cu ele, este destul de complicat. Seara mai avem puțin timp liber, după ce le culcăm”, a declarat Tavi Clonda pentru Ego.ro.

Mai mult, el mai spune că face tot posibilul să găsească puțin timp pentru ei, însă intervin lucruri la birou sau vreun concert care le strică mereu planurile. Cu toate acestea, soțul Gabrielei Cristea a mărturisit că până acum e totul ok.

„În perioada aceasta în care au început școlile și grădinița ne facem timp împreună. Ele sunt plecate până la 5, dar apar multe lucruri, la birou, ba repetiții, sunt multe chestii de postat și atunci e greu. Nici cum am da-o, cu grădiniță sau fără, e complicat. Când nu erau la grădiniță, le culcam la prânz și aveam atunci câteva ore împreună. În weekend, dacă plec la vreo cântare, iarăși nu avem timp. E destul de complicat, e haosul ăsta, un haos organizat uneori, dar uneori neorganizat. Încercăm să facem față. Eu zic că până acum e OK. Sper ca și de acum să fie bine.”, a continuat el.

Publicat: 14 apr. 2024, 10:40 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×