Gabriela Cristea, cu hainele la ușă din cauza unui bărbat: „La 47 spre 48 trebuie să fac schimbări majore”

Publicat: 11 nov. 2022, 10:30 Autor: Camelia Vedete

Gabriela Cristea cu hainele la ușă din cauza unui bărbat. Gabriela Cristea a ajuns cu hainele la ușă din cauza unui bărbat. Prezentatoarea TV vrea să facă schimbări majore la vârsta de 47 de ani.

Gabriela Cristea și-a lat fanii prin surprindere cu ultimul mesaj pe care l-a postat în mediul online. Prezentatoarea TV a declarat pe rețelele de socializare că își va arunca toate hainele care au culorile galben, bej, maro sau crem.

De ce își aruncă hainele soția lui Tavi Clonda?

Gabriela Cristea are o relație foarte apropiată cu fanii ei din mediul online și, orice află nou și interesant, se grăbește să împărtășească cu aceștia. Recent, prezentatoarea TV le-a spus admiratorilor săi că are de gând să meargă acasă. Și să arunce toate hainele care se încadrează în categoria culorilor mai sus menționată. Tot pentru că nu ar fi bine să poarte astfel de culori.

Gabriela Cristea a primit sfatul unui astrolog de a nu mai purta haine care au culorile galben, bej, maro sau crem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Gabriela Cristea se găsește acum într-o mare dilemă, pentru că îi place foarte mult galbenul. Nu a expus și motivul pentru care a primit acest sfat, dacă are legătura cu personalitatea sa, dacă astrele nu se vor alinia corespunzător dacă va purta o anumită culoare sau dacă nu mai rezonează cu vibrația acestor culori la vârsta pe care o are. Cert este că Gabriela Cristea se află în această dilemă.

Gabriela Cristea vrea o schimbare majoră la 47 de ani

În spirit de glumă, vedeta de televiziune a menționat că drumul de la 47 de ani la 48 este, iată, plin de schimbări, iar noua vârsta o va prinde într-o formă cu totul nouă.

„Mi-a zis ca nu e ok sa port galben, bej, maron si crem, așa ca ma duc acasă si strâng toate hainele de genul si le arunc. Problema mea este ce ma fac, pentru ca galbenul este una dintre culorile mele preferate. La 47 spre 48 trebuie sa fac schimbări majore. Voi ce culoare preferata aveți?”, a spus Gabriela Cristea pe Instagram.

Publicat: 11 nov. 2022, 10:30 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă