Gabriela Cristea a ajuns în pragul disperării pentru că nu poate slăbi: “De dimineață mă gândesc și până seara…”

Publicat: 28 feb. 2022, 15:19 Autor: Dora Bazavan Vedete

Mamă a doi copii, Gabriela Cristea suferă că încă nu a revenit după cele două nașteri la silueta pe care și-o dorește! Într-un live pe Instagram, în care era alături de soțul ei, Tavi Clonda,  vedeta de la Antena Stars, se plângea că nu reușește să mai slăbească deloc.

“În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot! De dimineață mă gândesc și până seară îmi trece! Mă apucă disperarea…”, a spus Gabriela Cristea pe Instagram, acum câteva seri. Soțul vedetei o susține însă pe Gabriela și o face să se simtă bine în corpul ei.

Are o familie frumoasă și două fetițe cu chip angelic, însă ce o deranjează acum pe Gabriela Cristea este faptul că nu mai poate să slăbească. Și probabil că și programul său încărcat, cu job, casă și copii, contribuie din plin la asta. Vedeta și-ar dori să reușească să ajungă să mai aibă din nou 50 de kilograme.

„M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi. Împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări. Și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice. Inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține.

Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme. Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede. Doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor. Așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super! Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport. Pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer!”, povestea, anul trecut, Gabriela Cristea.

Certată de fani că își editează pozele de pe Instagram

La un moment dat, Gabriela Cristea a fost certată de fani că umblă prea mult la editarea pozelor pe care le postează pe rețelele sociale. Și că arată altfel în realitate.

”Eu nu înțeleg deloc….cum Gabriela, în toate pozele ești așa de slabă, și la televizor te arată grasă…. Ești o altă persoană. Da, știu, ai să spui că așa deformează imaginea televizorul/ Doamne, în prima poză se vede clar că i s-a lungit gâtul lui săracul Tavi?/ Și oglinzile astea cum strică ele silueta! ?/ Doamne sfinte, câtă editare pe pozele acestea.

Oare fără editare nu se poate!?/ De ce oare nu ne acceptăm așa cum suntem? Nu sunt absurdă, mai folosești o lumină, o umbră, dar nici să încerci să îți faci talia mică și în oglindă se vede că este mare”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat acum ceva timp în dreptul câtorva poze cu vedetă.

 

 

Publicat: 28 feb. 2022, 15:19 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă