Gabriela Cristea face angajări! Prezentatoarea de la Antena Stars vrea să îşi extindă afacerea cu mâncare: „Vă așteptăm cu mare drag, pentru că avem nevoie de voi”

Publicat: 02 apr. 2024, 11:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi. Are un program încărcat, în cea mai mare parte a timpului este pe platoul de filmare, însă atunci când are timp liber se ocupă de pasiunea sa. Nu mai este un secret pentru nimeni că vedetei îi place să gătească. Mai mult decât atât, recent şi-a deschis şi o afacere profitabilă pentru care acum caută angajaţi!

Gabriela Cristea are nevoie de ajutor pentru afacerea sa cu mâncare. Pe lângă cozonacii pufoși şi zacusca de casă, prezentatoarea TV vrea să facă şi alte mâncăruri delicioase. Pentru că îşi doreşte să se extindă a anunţat recent că are nevoie de o echipă care să o ajute în acest sens.

Gabriela Cristea caută angajaţi!

Prezentatoarea de la Antena Stars şi-a deschis și un laborator propriu în zona Crevedia.

„De puțină vreme am deschis Fărâma de Gabriela Cristea iar reacțiile voastre au fost peste așteptările noastre! Tocmai de aceea avem nevoie de ajutor. Așa că dragilor, dacă vreți să veniți în echipa noastră, dacă vreți să vă alăturați inițiativei noastre, vă așteptăm cu mare drag, pentru că avem nevoie de voi”, își începe Gabi Cristea mesajul de recrutare de pe Facebook.

Vedeta a spus și care sunt condițiile și metoda de aplicare pentru job. Doar cei care o conving că sunt potriviți cerințelor vor fi aleşi.

„Dacă ați lucrat într-o brutărie sau într-o patiserie sau într-o cofetărie sau dacă pur și simplu sunteți as în buctătărie și vă place să gătiți și considerați că asta este menirea voastră în viață, ăsta este momentul oportun. Ar fi bine să locuiți undeva pe lângă Crevedia sau în Buftea sau în apropiere pentru că acolo avem noi laboratorul. Fiți siguri că vom lucra împreună pentru că și mie îmi place să stau în laborator și îmi place să inventez lucruri fabuloase care să ajungă pe Fărmâna de Gabriela Cristea”, a mai spus prezentatoarea.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 02 apr. 2024, 11:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă