Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, probleme serioase după furtuna din Capitală! Casa vedetelor a fost inundată

Publicat: 11 iun. 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au confruntat cu probleme serioase după furtuna din Capitală. Vila de lux a celor doi a fost inundată. Pe reţelele de socializare, prezentatoarea de la Antena Stars le-a arătat fanilor cu ce pagube s-au ales.

Weekend-ul care tocmai a trecut a venit pentru români cu o vreme severă. Mai multe judeţe au fost afectate pe ploile torenţiale. Se pare că şi Gabriela Cristea şi familia ei au fost victimele furtunii. În timpul ploii torenţiale, locuinţa vedetei a fost inundată. Din fericire, după cum a mărturisit vedeta, situaţia s-a petrecut tocmai când sunt cu casa în reparații…

Ce spune Gabriela Cristea despre pagubele cu care s-a ales după furtună

Deși pagubele lăsate de potop au fost însemnate, Gabriela Cristea a depășit momentul făcând haz de necaz.

„A venit potopul, fraților! Am pus ligheanul ca pe vremea lui mam mare. A curs apă peste tot. Mă sună vecinii ‘ce ați pățit, cum ați pățit?’ A venit potopul. Bărbatul meu a făcut curățare la piscină, a pus apă proaspătă. Nu mai pot, eu în continuare nu pot să mă mișc din cauza pneumoniei.

Noroc că se ocupă el și strânge tot ce trebuie strâns. Am închis toate geamurile, ne sufocăm de căldură în casă, că e umezeală. A căzut și curentul ca să fie treaba treabă’, a povestit Gabriela Cristea într-o filmare pe Facebook.

Cuplul s-a mobilizat rapid, au luat fiecare câte un mop şi o găleată şi au început să strângă apa care le-a intrat în casă. Ulterior, cei doi au observat că fusese inundată și camera fetilelor, de la etaj.

„La noi s-a anunțat abia mâine, aveam avertizare și uite că ne-a luat astăzi pe nepregătite. Am strâns tot. Am închis tot pe sus pe la noi. Vai, a plouat și în camera fetelor! După ce am alergat în toată casa, să strângem, să punem, ideea e că bine că s-a întâmplat acum, că suntem cu casa în reparații, ca să știm pe unde trebuie reparat. După ce ne-a alergat toată ploaia asta, ne-am liniștit și noi. E piscina plină ochi. Dar s-a făcut un pic de răcoare. Se mai întâmplă și din astea, fraților, atunci când stai la casă’, a mai spus Gabriela Cristea în filmare.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 11 iun. 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×