Tavi Clonda, motivul real pentru care ar vinde casa! Suma este colosală: „Să vă spun adevărul despre vila noastră”

Publicat: 07 apr. 2023, 12:46 Autor: Camelia Vedete

Tavi Clonda a dezvăluit motivul real pentru care ar vinde casa! Suma la care se ridică este colosală.

Tavi Clonda a mărturisit că dacă ar fi să vândă vila, ar fi dispus să o dea cuiva pe suma de 900.000 de euro. Cu toate astea, artistul a ținut să precizeze că proprietatea nu se măsoară în camere, însă are 8 băi.

Tavi Clonda, motivul real pentru care ar vinde casa!

Potrivit declarațiilor făcute de Tavi Clonda, terenul are 1.000 de metri și amprenta de 330 de metri. Soțul Gabrielei Cristea a muncit foarte mult pentru proprietate de-a lungul timpului, iar bineînțeles că aceasta are o valoare sentimentală.

„Dacă vine cineva cu 900.000 (n.r. euro) ți-o dau acum. (…) Este un gând, acum nu știu, pentru că trebuie făcută o filmare frumoasă, eu ce imagini am trimis sunt așa. (…) Nu se măsoară în camere, am 8 băi, dacă o fac și pe aia de afară. (…) Terenul de 1.000 de metri și amprenta e undeva la 330”, a mărturisit Tavi Clonda, la Xtra Night Show.

Suma este colosală

Artistul se gândește totodată și la stresul pe care l-ar avea dacă ar fi nevoiți să se mute cu toții într-o altă locuință.

„Mie îmi e greu, aici era și problema, de fapt. Emoțional, mie îmi e greu să mă despart de lucrurile la care am muncit atât și, practic, ambele fetițe s-au născut aici”, a adăugat soțul Gabrielei Cristea.

Tavi Clonda a dat cărțile pe față! Ce se întâmplă în căsnicia cu Gabriela Cristea

avi Clonda a dat cărțile pe față. Tavi Clonda nu se mai ascunde, așa că, a dat cărțile pe față și a vorbit deschis despre căsnicia cu Gabriela Cristea. Artistul a spus, în exclusivitate, pentru Ciao.ro, ce anume îi reproșează soției.

Pentru că timpul este scurt, proiectele sunt multe iar copiii îi solicită, Tavi Clonda și Gabriela Cristea nu prea mai au timp pentru ei, iar, mai în glumă mai în serios, artistul spune asta și în interviuri. Ciao.ro i-a surprins oarecum nemulțumirea!

Tavi Clonda a dat cărțile pe față

Tu și soția ta, Gabriela Cristea, va certați des din cauza fetițelor voastre?

Nu des dar ne mai certăm și cu siguranță doar atunci când nu mai avem răbdare și siuntem obosiți, uneori nu mai avem răbdare să mai comunicăm și poate ne mai ciondanim, să zic așa, dar deocamdată nu am sărit calul, deci e bine dacă ar mai fi un copil chiar ar fi greu și ne-ar mai trebui ajutor.

Voi, ca părinți, ați avut timp să nu uitați de voi? Vă mai faceți declarații de dragoste?

Băi, nu! Asta îi reproșez Gabrielei, că am cam uitat de noi, și eu la fel! Trebuie să ne mai aducem aminte și de noi chiar dacă sunt multe joburi și avem multe proiecte, trebuie să facem noi foarte multe lucruri. Citește tot articolul aici.

Publicat: 07 apr. 2023, 12:46 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă